Düzce Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü her sene düzenlediği Atatürk Koşusuna bu sene ilk defa 200’ün üzerinde öğrenci katılım sağladı. Şıralık Spor Tesislerinde düzenlenen Atatürk Koşusunda minikler, yıldızlar ve gençler kategorisinde yaklaşık 250 öğrenci yer aldı. Düzce Merkez İlçe ve diğer ilçe İlköğretim okullarından gelen öğrenciler, ipi göğüslemek için kıyasıya mücadele ederken kategorilerinde ilk 3’e giren öğrencilere madalyaları Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer Faruk Şiran tarafından takdim edildi.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer Faruk Şiran, “ Sporu geliştirmek ve güzelleştirmek için öncelikle küçük çocuklarımızı spor yapmaya alıştırmak ve sevdirmek zorundayız. Atletimiz Federasyonun temsilcileri burada çok iyi iş çıkardılar. Bu sayede atletizme gönül veren çocuklarımız, gelecekte göğsümüzü kabartacak” dedi.

Atatürk Koşusunda Minikler kızlar kategorisinde 1200 metrede ilk 3’e giren öğrenciler ise; İbrahim Hoşver İlköğretim Okulundan Ebru Yılmaz, Minikler Erkekler kategorisinde 1500 metrede Namık Kemal İlköğretim Okulundan Berkay Nuri Koç, Yıldız Kızlar kategorisinde