3.Lig 1.Grup’ta oynanan maçlarda Düzcespor Yomraspor deplasmanında ilk yarı sayısız goller kaçırırken ikinci yarı gol pozisyonuna giremedi. Mustafa Bedirhan Çelik karşı karşıya iki pozisyonu değerlendiremeyince müsabaka 1-1 sona erdi.

Bergama Belediyespor kendi evinde oynadığı maçta Bayburt Grup Özel İdare karşısında 2-0 yenik durumdayken durumu 2-2 yaparak sahadan 1 puanla ayrıldı. Batman Petrolspor sahasında Ofspor’a 1-0 yenilerek Play-Off şansını tepti.

Çatalcaspor’da yükseliş devam ediyor..Çatalcaspor sahasında Yeni Altındağ Belediyespor’u 1-0 yenerek düşme potasından uzaklaştı. Bayrampaşaspor Çanakkale Dardanelspor müsabakasında tam 5 gol çıktı. Bu karşılaşmada gülen taraf Bayrampaşa olurken müsabakayı 3-2 kazanıp 2.sıraya yükseldi.

Ligin formda ekibi Kemerspor Erzin Belediyespor’u farklı yendi. Kemerspor grupta en çok gol atan takım durumunda. Kemerspor Erzin Belediyespor karşısında 4-1 gibi farklı sonuç elde etmeyi başardı. Play-Off şansını zorlayan Halide Edip Adıvarspor deplasmanda Kozan Belediyespor’u 2-0 yenerek umutlarını artırdı. Kozan Belediyespor ise bu mağlubiyet ile Play-Off şansını kaybetti. Ligin lideri Manisa Büyükşehirspor Erbaaspor’u 2-0 yenip puanını 59 yaptı. Erbaaspor ise 39 puanda kaldı. Ligin dibine demir atan Orhangazi Belediyespor kendi evinde büyük fırsat tepti. Orhangazi 12 Bingölspor ile 1-1 berabere kalarak ateşin içinden çıkamadı.

Bu sonuçlara göre Manisa Büyükşehir Belediyespor 59 puan ile lider durumda. Bayrampaşa 47 puanla2., Kemerspor ve Bayburt Grup Özel İdare 45 puanla 3. Ve 4. sırada yel alıyor. Düzcespor 42 puanla 5.sıradaki yerini korudu.