Düzce 2.Amatör maçlarında 10 müsabaka oynandı. 1 müsabaka ise kulübün lisanslarını yetiştiremediği için oynanmadı.

Düzce Amatör küme üç grupta oynanırken lig sonunda ilk ikiye giren takımların 1.Amatör’e çıkacağı kararına varıldı.

A grubunda oynanan maçlarda; Üçköprüspor Karaçalı karşısında 3-1 mağlup olurken Çamlıspor-Yeni Taşköprüspor ile 0-0 berabere kalıp, her iki takım sahadan 1 puan le ayrıldı. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Kulübü Dikmelispor’u 14-0 yendi. A grubunda Aile Sosyal Politikalar Bakanlığı kulübü ve Karaçalıspor’un 3 puanı, Yeni Taşköprüspor ve Çamlıspor’un 1 puanı bulunuyor. Adalı Gençlikspor-Dedelerspor müsabakası oynanmadı.

B grubunda Hacı Yakupspor Yeni Vakıfspor’u 7-0 yendi.  Sancaklarspor Yaylaspor’u 5-3 skorla yendi. Ağaköyüspor Düzce İdmanyurduspor’u 2-1 yenerek zorda olsa üç puanın sahibi oldu. Kavakbıçkıspor Beycilerspor’u zorlanmasına rağmen 1-0 yendi. B grubunda Hacıyakup, Sancaklarspor Ağaköyüspor ve Kavakbıçkıspor haftayı 3 puan ile kapatırken Düzce İdmanyurdu, Beycilerspor, Yaylaspor ve Yeni Vakıfspor haftayı puansız kapattılar.

C grubunda Düzce Gençlerbirliği Kuyudüzüspor’u 4-0 yendi. Suncukspor eksiklerine rağmen Pırpırspor’u 3-2 yenip lige iyi bir başlangıç yaptı. Şampiyonluğun en büyük adaylarından Kurukavakspor Kutlu Köyü Gençlikspor’u 6-3 yenmeyi başardı. Bu sonuçlara göre Düzce Gençlerbirliği, Suncukspor ve Kurukavakspor haftayı üç puan ile kapatırken Pırpırspor, Kutlu Köyü Gençlikspor ve Kuyudüzüspor haftayı puansız kapattılar. Düzce 1907 takımı ilk haftayı bay geçtiği müsabaka oynamadı.