Düzce 2.Amatör’de 5.hafta maçları oynanırken gruplarında lider takımlar değişmedi.

A grubunda; Taşköprüspor lider durumda bulunurken 2.sırada Çamlıspor yer aldı. Çamlıspor son maçta Adalı Gençlikspor’u 12-1 yenerek puanını 11 yapmayı başardı. Grupta 8 puanlı Karaçalıspor ve Dedelerspor bulunuyor. Bu iki takım hafta sonu Kaynaşlı ilçe sahasında karşılaşırken müsabaka 0-0 sonuçlandı. Grupta 5.sıraya gerileyen Aile Sosyal Bakanlığı’nın 4 maçta 7 puan var. Üçköprüspor 6 puanla 6.sırada yer alırken son iki sırada Adalı Gençlikspor ve Dikmelispor bulunuyor.



B grubunda; Kavakbıçkıspor yoluna emin adımlarla ilerliyor.. 5 maçta 15 puan alan Kavakbıçkıspor grubunda lider durumda. Grupta 2.sıraya yükselen Hacıyakupspor takımının 11 puanı var. Hacıyakupspor hafta sonu oynadığı maçta Ağaköyüspor’u 2-0 yenmeyi başardı. Ağaköyü bu sonuçla 3.sıaraya geriledi. B grubunda Yaylaspor Yeni Vakıfspor’u 3-0 yenerken 3 puanın sahibi oldu. Yaylaspor bu galibiyet ile puanını 6 yaptı. Sancaklarspor Beycilarspor maçını Beycilerspor 3-1 kazanarak ligde iddialı duruma geldi. Beycilerspor bu galibiyet sonrasında 4.sırada yer alırken puanını 8 yaptı.



C grubunda ise; Kurukavakspor Suncukspor arasında oynanan maçta heyecan son dakikaya kadar sürdü. Bu müsabakada Kurukavakspor 2-1 önde iken maçın son saniyesinde Suncukspor penaltıdan yararlanamayınca karşılaşmayı Kurukavakspor kazandı. Düzce Gençlerbirliği Düzce 1907 takımını yenerek 3 puanı 3 gol ile aldı. Grupta her hafta üstüne koyarak giden takım Kutlu Köyü Gençlikspor Kuyudüzüspor’u 3-0 ile geçerek 2.sıraya yükseldi. Düzce Gençlerbirliği 8 puan ile 3.sıarada yer alırken Suncukspor aldığı mağlubiyet sonrasında 4.sıaraya geriledi. Pırpırspor ve Kuyudüzüspor 3 puan ile 5.ve 6.sırada yer alıyor. Son sırada puanı olmayan Düzce 1907 takımı var.