2.Amatör A Grubunda Elmacıkspor ve Sıraçevizlerspor ilk ikiyi paylaşıyorlar. Bu hafta sonu oynanacak müsabaka sonucuna göre sıralama belli olacak ama bu iki takımda 1. Amatöre çıkmış durumda. Hamidiyespor bu hafta sonu rakibine farklı yenilerek üçüncülük şansını tepmiş oldu. Hacıyakup deplasmanda olmasına rağmen farklı bir şekilde Hamidiyespor’u yenmesi üçüncülük için büyük avantaj yakaladı. Düzce modern eğitimcilerspor Beçisporu 4-2 yenerek büyük bir moral buldu. Beçispor’da mağlubiyet serisi devam ediyor. Beyörenspor ise kendi evinde Elmacıkspor’a farklı mağlup olması normal sonuç olarak bakılıyor.

2.Amatör B Grubunda maçlar sona erdi Karaçalıspor son müsabakasında yenilmesine rağmen grubu lider olarak tamamladı. İkincilik için son haftaya kadar mücadele devam etti. Son haftada Altunçayspor deplasmanda Kuyudüzüspor’u yenerek ikinciliği garantiledi. Düzce Gençlerbirliği son haftada lider Karaçalıspor’u yenmesine rağmen lig ikinciliğini kaçırdı. Geçen hafta iki kere öne geçmesine rağmen rakibine mağlup olan Düzce Gençlerbirliği bu senede 1. Amatöre çıkamamış oldu. Tavak Çimenspor ve Kutlu Köyü spor 9 puan toplayarak ligi bitirdiler. Kuyudüzüspor son sırada yer aldı.

2.Amatör C Grubunda Anadolu Gençlikspor haftalar önce şampiyonluğunu garantilemiş durumdaydı. İkincilik için Gölyaka Yazıpınarspor son maçta rakibi Özbalatlıspor’u yenmesiyle 1.Amatöre çıkmış oldu. Yazıpınarspor’un 1. Amatöre çıkması Gölyaka’yı bayram yerine çevirdi. Kabalakspor ve Özbalatlıspor ikinciliği kaçıran takımlar. İçmelerspor son iki haftada oynadığı maçları kaybedince şampiyonluktan koptu. Son sırada ise Yeni Vakıf bulunuyor.