Üçüncü lig üçüncü klasman grubunda üçüncü hafta maçları Cumartesi ve Pazar günleri oynanacak.
Düzcespor Pazar günü maltepeyle deplasmanda karşılaşacak. Grupta beylerbeyi haftayı bay olarak geçiyor.
Zirve yarışında yer alan takımlar puan kayıpları yaşarken alt sıralardan gelen takımlar orta sıralara kadar yaklaştı. Sezon sonuna kadar ligde düşecek takımın kesinleşeceği belli olmayacak gibi görünüyor. Ligde
Beraberlikler takımı haline gelen Keçiörengücü henüz üç puan ile tanışamadı. İstediği gibi başlayamayan Keçiörengücü bu kez şansızlığını kırmak istiyor. Ankara Demirspor ise bir an önce son sıradan çıkmak istiyor. Üst üste aldığı iki galibiyet ile umutlanmaya başlayan Ankara Demirspor liderden üç puanı almayı hedefliyor.
Maltepespor adeta puan dağıtıyor. İki maçında da galibiyete hasret kalan Maltepespor Düzcespor'un çıkışta oldığu haftada rakibinin gerisine düştü. Beklemediği yenilgiler alan Maltepespor bu defa Düzcespor maçı ile çıkış yakalamak istiyor. 2. Etap maçlarına puan ile başlayan ve geçtiğimiz hafta Kırıkkalespor galibiyeti ile tehlike bölgesinden kurtulan Düzcespor bu çıkış devam ettirmek istiyor,
Düzcespor 'da moraller yükselirken, deplasmandan alınacak üç puan, ile dahada rahatlamak istiyor.
Düzcespor karşısında 2-1 yenilen Kırkkalespor zirve yarışında darbe aldı. Altta ki takımların kazanması ile kendisine yaklaşması sonucu stresi daha da arttı. Gölcükspor karşısında alınacak gaibiyet ile moral bulmaya çalışacak. Gölcükspor ise geçtiğimiz hafta maç yapmadı, İlk hafta temsilcimiz ile kendi sahasında golsüz berabere kalan Gölcükspor Kırkkalespor'u yenerek üst sıralar için umutlanmak istiyor.
Orhangzispor ilk hafta maç oynamadı ve geçtiğimiz hafta Beylerbeyi takımına yenildi. Ligde henüz üç puan ile tanışamayan Orhangazispor ilk puanını da Kartal Belediyespor karşısında elde etmek istiyor. Kritk haftaları sorunsuz kapatmayı hedefleyen Orhangazispor kendi saha avantajını da değerlendirmek istiyor. Kartal Belediyespor ise rakiplerinden puan kopartıyor. Yükselişe geçmeye başlayan Kartal Belediyespor alt sıralardan da kurtulmayı amaçlıyor.