Temsilcimiz Düzcespor'un da mücadele ettiği 3. Lig 3. Grup'ta 7. hafta maçları pazar günü oynanacak. 7. haftanın ilk maçında Gölcükspor Kartal Belediyespor'u ağırlayacak. Gölcükspor,geçen hafta Orhangazispor ile 3-3 berabere kalırken, Kartal Belediyespor ise kendi sahasında Maltepespor'u 3-2 mağlup etti. Kartal Belediyespor lider Anadou Üsküdar 1908'in ardından 10 puan ile ikinci sırada yer alırken, Gölcükspor ise, 7 puan ile 6. sırada yer alıyor.Zirve yarışında etkili olan Kartal Belediyespor, Gölcükspor karşısında daha avantajlı görülürken, Gölcükspor'da liderin takipçisi konumundaki rakibi karşısında puan arayacak.
Ligin son sırasına demir atan Ankara Demirspor deplasmanda Maltepespor ile oynayacak. Lige istediği gibi başlayamayan Ankara Demirspor henüz galibiyet ile tanışamazken, zirveden iyice koptu. Ankara Demirspor 4 puan ile 10. sırada bulunuyor. Geçen hafta Kırıkkkalespor karşısında galip olan Ankara Demirspor Maltepespor karşılaşmasındanda puan almak istiyor.Geçen hafta Kartalspor'a yenilen Maltepespor ise 7 puanla 7. sırada bulunurken, zayıf rakibi karşısında galibiyet umudu taşıyor.
Pazar günü oynanacak maçlardan biride D.Gençlerbirliği ile Keçiörengücü arasında. Geçen hafta Beylerbeyi ile 0-0 berabere kalan Darıca Gençlerbirliği, Düzcespor ile 3-3 berabere kalan Keçiörengücü'nü ağırlayacak. Alt sıraları paylaşan iki takımdan D. Gençlerbirliği averaj farkıyla 6 puan ile 8. sırada bulunurken,Keçiörengücü ise yine altı puanla 9. sırada bulunuyor. Alt sıralardan kurtulmak isteyen iki takım birbirleri karşısında galibiyet arayacak.
Geçen hafta Gölcükspor ile kendi evinde oynayan Orhangazispor bu hafta Düzcespor karşısına çıkacak. Orhangazispor'da Düzcespor gibi geçen haftayı 1 puan ile kapatmıştı.Düzcespor bu hafta üst üste puan kayıpları yaşayan Orhangazispor karşısında puan almayı hedefliyor. 8 puan ile 3. sırada bulunan Düzcespor rakibi karşısında daha avantajlı görünürken, Orhangazispor ise yine 8 puan ancak averaj farkıyla 5. sırada yer alıyor.
Bu hafta lig lideri ile son sırada mücadele eden iki takım karşılaşacak. Lider Anadolu Üsküdar 1908 takımı bu hafta ligin son sırasında bulunan MKE Kırıkkalespor'a konuk olacak. 13 puan ile lider durumda olan Anadolu Üsküdar, ligin en zayıf takımı ile karşılaşacak.