Düzcespor İstanbul Vefa Stadı’nda karşılaştığı Halide Edip Adıvar maçına kalede Çağrı; savunmada Enver,Zihni,Tayfun,Burçak; orta sahada Oktay,Buğra; sağ kenarda Kemal; sol kenarda Serhat; bu dörtlünün önünde Çağrı Tekin; ileri uçta Mustafa Bedirhan Çelik kadrosu ile çıktı.
Müsabakaya her iki takımda kontrollü oyun anlayışı ile başlarken ilk 10 dakika içersinde karşılıklı ataklardan gol sesi çıkmadı. İlk yarıda en net pozisyonDüzcespor’dan geldi. Sağ taraftan kullanılan korner atışı sonucunda vurulan kafa direkten dönerken dönen topa Çağrı Tekin altı pastan auta gönderdi.
İkinci yarının ilk 5 dakikasından sonra Düzcespor rakip kalede baskısını hissettirmeye başladı. Rakibine duran top fırsatları dışında pozisyon vermeyen temsilcimiz hücum zenginliği anlamında sıkıntı yaşadı. İki takımın girişimleri sonuçsuz kalınca karşılaşma 0-0 sonuçlandı.
Sezonun ikinci yarısının başlamasına çok kısa süre kala transfer yasağı ile sarsılan Düzcespor, 3 puan gerisindeki rakibine yenilmeyerek zorlu günlerde az da olsa moral buldu. Lider Manisa’yı bir maç fazlası ile 5 puan geriden takip eden temsilcimiz gelecek hafta kendi sahasında Bayburt Grup Özel İdare ile karşılaşacak.
Öte yandan grubumuzda oynanan diğer maçlarda şu skorlar alındı.
Ofspor 1-Yeni Altındağ Belediyespor 0
Bergama Belediyespor 2-Orhangazi Belediyespor 1
Çatalcaspor 2-12 Bingölspor 0