Spor Toto 3. Lig 2. Grup'ta mücadele eden Düzcespor, 27. Hafta mücadelesinde Kırşehir Belediyespor ile karşılaştı.18 Temmuz Stadı'nda saat 15.00'da başlayan mücadeleyi Tunç Özdemir yönetti.

Sezon içerisinde iniş ve çıkışlar yaşayan ve son haftalarda aldığı sonuçlarla play-off şansını zora sokan Düzcespor, 3 puan için çıktığı mücadelede şu 11 ile yer aldı.

"Kalede Gökhan Siverek, Savunmada Enver Ayyıldız, Sabutay Alper Bayülken, Muhammed Can, Kadir Yazıcıi Orta Sahada Mert Kürkçü, Ebu Sıddık Çelik, Tunahan Birinci, Kanatlarda Talha Aydemir ve İsmail Köse, Forvette ise Atilla Aybars Garhan"



Düzcespor bu maç öncesinde, geride kalan 26 haftada 10 galibiyet ve 6 beraberlik alırken, 10 mücadeleden de mağlup ayrıldı. Bu sonuçlarla 36 puan toplayan Düzcespor Spor Toto 3. Lig 2. Grup'ta 10'uncu sırada bulunuyordu.

Konuk Kırşehir Belediyespor ise şu ana kadar ki performansıyla 14 galibiyet ve 7 beraberlik veri elde ederken, 5 maçta puan alamadı. Grup'ta şuan 1. sırada bulunan Kırşehir temsilcisinin 49 puanı bulunuyordu.

14'üncü dakikada İsmail Köse topu ağlara gönderdi ve Düzcespor 1-0 öne geçti

32'nci dakikada Düzcesporlu Talha Aydemir farkı 2'ye çıkarttı. 

44'üncü dakikada Kırşehir Belediyesporlu Turgay An farkı 2-1 yaptı.

90+1 Cihad Ateş uzatmalarda attığı golle skora denge getirdi.

Maçta son düdük geldi ve Düzcespor son dakikada yediği golle mücadeleden 1 puanla ayrıldı.



Artı Yerel Medya'yı smart televizyon ve telefonlarınıza indirmeyi unutmayın.

Web'den izlemek için TIKLAYINIZ 

Android için TIKLAYINIZ

İOS için TIKLAYINIZ