Düzce Gençlikspor basketbol takımı yönetiminin düzenlediği dayanışma gecesi dün akşam yapıldı. Gecede İstanbul’lu İşadamı Hayati Çiftçi’nin bağışladığı araç plakası 7 bin 200 Ytl’ye alıcı buldu.

Düzce Gençlikspor basketbol takımı yönetiminin düzenlediği dayanışma ve kaynaşma gecesi dün akşam yapıldı. Birlik ve beraberlik sağlamak ve sezon sonunda oyuncularla bir araya gelmek için yapılan geceye, Vali Yardımcısı Erhan Türker, Gençlik ve Spor İl Müdürü Korhan Öztekin, ASKF Başkanı Erdoğan Bıyık, İşadamı Önder Tonyalı, Düzce Barosu Başkanı Ali Dilber, Gençlikspor Yönetimi, oyuncular ve çok sayıda davetli katıldı.

Kulübe en azından birazda olsa katkı sağlamak amacıyla düzenlenen dayanışma gecesinde 15-16 Bin YTL arasında bir gelir elde ettiklerini belirten Gençlikspor başkanı Serkan Tut, “Oluşan gelirin yarısı yapılan masraflara harcandı. Çok büyük bir gelir elde etmedik. Zaten öyle bir amacımızda yoktu. Amacımız insanları eğlendirmek ve eğlenmekti” diye konuştu.

Geceye solist olarak Popstar Alaturka Yarışmasında finale kalarak büyük başarı gösteren ve Düzce’yi en iyi şekilde temsil eden Ercan Tok katıldı. Birbirinden güzel şarkılar söyleyen Ercan Tok geceye katılanlara hoş dakikalar yaşattı.

Daha sonra Eyüpspor Eski Kulüp başkanı Hayati Çiftçi’nin Gençlikspor’a bağışladığı 34 DZC 81 plakasının açık arttırmasına geçildi.Açık arttırmayı Öncü Tv de Sportmence programını sunan Hasan Kaya yaparak geceye ayrı bir renk kattı.  Çekişmeli geçen açık arttırmada fiyat 2 bin YTL den açıldı. Kaya ortalığı kızıştırarak plakanın fiyatını hayli yukarılara taşıdı. Daha sonra fiyatta en son Erkan Ata 7 bin 200 YTL vererek 34 DZC 81 numaralı plakanın sahibi oldu.

Plakanın ardından 5 oyuncu formasının açık arttırmasına geçildi. Orbay Kaya, Dündar Kadıoğu, Okan Tekşen, Barış Erdoğan ve Serkan Çetin’in formaları açık arttırmaya çıktı ve en yüksek fiyat ise 2 bin YTL olarak Orbay Kaya’nın formasına verildi.