Bölgesel Amatör Lig 13. Grupta 4. Hafta karşılaşmaları yarın oynanacak. Bu hafta alınacak sonuçlarla ligde sıralama daha iyi belirlenecek.
Düzcepor bu hafta kendi evinde Bayrampaşa Tunaspor’u ağırlayacak. 7 puanla temsilcimizi takip eden Tunaspor 2. Sırada bulunuyor. Düzcespor, sahaya çıktığı ilk 3 haftada nağmağlup yoluna devam ediyor. düzcespor oynadığı 3 karşılaşmada kalesinde sadece 2 gol gördü. Liderlik koltuğunu bırakmak istemeyen Düzcespor, yarın yapacağı kritik maçtan da galibiyetle ayrılmak istiyor.
Beyköy Belediyespor bu hafta Zonguldak deplasmanında Kömürspor ile karşılaşacak. Temsilcimiz 4 puanla 7., Kömürspor ise 6 puanla 6. Sırada.

7 puanla 3. Sırada bulunan Bartınspor, 6 puanla 5. Sırada bulunan Sultangazispor’u ağırlayacak.6 puanla 4. Sırada bulunan Kozluspor, puansız 11. Sırada bulunan Safranboluspor’a konuk olacak.

Grupta bu hafta karşılaşacak olan Beylikdüzüspor 0 puanla 12. Sırada, Geredespor ise 1 puanla 10. Sırada bulunuyor. 3 puanla 8. Sırada bulunan Zeytinburnusor, 2 puanla 9. Sırada bulunan Tosya Belediyespor’u ağırlayacak.

Haber; R. BAL