2018-2019 sezonunda 1.Ligde başarı hedefleyen Düzce Belediyespor Erkek Voleybol takımı transfer harekatına başladı. Mevcut kadrosuna takviyeler yapan Düzce Belediyespor kadro çalışmalarını sürdürdüğünü belirtti. Düzce Belediyespor Erkek Voleybol Klübü, yeni transferleri şu ifadelerle tanıttı;

Onur Çapan (Smaçör) ;
“1985 doğumlu ,2.02m boy,95 kilo olan sporcu bilindiği üzere 2 sene önce takımımızın formasını giymişti.Onur Çapan Voleybola Galatasaray altyapısında başladı.2002 ile 2007 arasında 5 sene Galatasaray'da forma giyen Çapan daha sonra İTÜ,Halkbank ,Romania Cluj ,Gümüşhane Torul ,Tokat Belediye ,İnegöl Belediye, South Gas Irak ,Machaal Kousba Lebanon,AL Nida formalarını giydi.3 metre 51 cm smaç , 3 metre 23 cm blok yüksekliğine sahip olan Onur Voleybol 1.Liginin en deneyimli oyuncuları arasında gösteriliyor.”
 
Sercan Abanoz (Pasör) ;
“1986 doğumlu, 2.02 boy , 93 kilo olan sporcu Fenerbahçe altyapısında yetişti. Oyuncu daha sonra Sivas 4 Eylül Belediye ,İstanbul BBSK,Tofaş,Gümüşhane Torul ,Palandöken Belediye ve geçen sene Yunanistan takımı Ethnikos Piraeus formasını giydi. ABANOZ 3 metre 30 cm smaç , 3 metre 22 cm blok yüksekliğine sahip...”
 
Vasili Kurdziuk (Smaçör) ;
“1982 doğumlu ,1.94 boy , 85 kilo olan Belarus 'lu oyuncu daha önce de takımımızın formasını giymişti.Geçen sene Bigadiç Belediyesinde takımımıza karşı başarılı performans gösteren Vasili oldukça başarılı bir kariyere sahip bulunuyor.Belarus’lu oyuncu Vasili Kurdziuk Türkiye’de ilk kez 2006-2008 yıllarında forma giydi. Daha sonra İran’a transfer olan Vasili burada Foulad Urmie ve ardından da Khorasan Razavi takımlarında oynadı.2009 senesinde Türkiye’ye dönen ve 2 sene Ankara TED Kolejlilerde forma giyen oyuncu Ted Kolejliler ile 1.Lige çıkma mutluluğu yaşadı. Ardından Konak Belediyesi ve 2013-2014 sezonunda ise Beşiktaş’ta aynı şampiyonluk kupasını kaldıran Belaruslu oyuncu Balspor Chokoliva ile 1.Lige çıkma başarısı gösterdi.Vasili 3 metre 45 cm smaç , 3 metre 35 cm blok yüksekliğine sahip...”
 
Halil Dolaşık (Pasör);
“1996 doğumlu , 1.96 boy ,81 kilo olan genç oyuncu Fenerbahçe altyapısında yetişti. Daha önce Okyonus Koleji ve Bornova Anadolu Lisesi takımlarında oynayan oyuncu tecrübe kazandıkça kalitesini artırıyor.”
 
Düzce Belediyespor Kulüp Başkan Yardımcısı Orhan Altanlar ise; “Yeni yapılan transferlerin kısa sürede takıma adapte olacağına inanıyorum. Derken zaten Vasili ve Onur şehrimizi çok iyi tanıyor. Aramıza katılan arkadaşlarımıza hoşgeldin diyor , başarılar diliyorum " açıklamasında bulundu.