‘2015-2016 sezonunda Düzce amatörde kim şampiyon olur?’ sorusuna cevap olarak Spor otoriteleri tarafından 4 takım ön plana çıkıyor. Sivrikaya Sinerjispor, Kaynaşlı Belediyespor, Çilimli Belediyespor ve Yığılcaspor.
Takım olarak oyuncu bazında en kaliteli kadro Sivrikaya Sinerjispor’da olmasına rağmen aldığı sonuçlarla bunu ortaya koyamadı. Sivrikaya Sinerjispor deplasmanda oynadığı Kaynaşlı Belediyespor ile berabere kalırken Çilimli Belediyespor’a da yenildi. Kayıp puanı 5.

Kaynaşlı Belediyespor ise içerde Sivrikaya Sinerjispor  ve Çilimli Belediyespor ile berabere kaldı. Kayıp puanı 4.  Kaynaşlı Belediyespor ikinci yarı bu iki takımın sahasına gidecek olması düşündürüyor. Çilimli Belediyespor’un Gölyaka’da aldığı mağlubiyet Kaynaşlı Belediyespor ile oynadığı müsabakada berabere kalması kayıp puan olarak hanesine 5 olarak geçti. Bu takımlar arasında en zayıf halka gibi gözüken Yığılcaspor kendi evinde oynadığı Kaynaşlı Belediyespor ve Çilimli Belediyespor’a yenilmesi iyi olmadı. Bu iki maç berabere veya bir derbi kazanması halinde Düzce süper amatörün daha renkli bir hale getirebilirdi. kadro olarak Sivrikaya Sinerjispor avantajlı gibi gözükse de derbi maçlarında bu avantajı lehine çeviremiyor. bu durum ikinci dönemde aynı olması halinde işlerinin zor olacağı devreye Kaynaşlı Belediyespor ve Çilimli Belediyespor’un gireceğini Yığılcaspor’un ise derbilerin bir çoğunu kazanması halinde şanslarını yükseltecek.

Spor otoriteleri Kaynaşlı Belediyespor’un bu hafta sonu oynayacağı Gölyaka deplasmanından mutlaka üç puan almak zorunda olduklarını alınacak üç puan Kaynaşlı Belediyespor’u  ilk yarıyı lider duruma getirecektir diye söylediler.  Spor otoriteleri Sivrikaya Sinerjispor Yığılcaspor arasındaki müsabakanın  çok önemli olduğunu kaybedenin ligden kopacak duruma getirecek dediler.

Spor Servisi