Düzcespor Bölgesel Amatör Lig’de 10.grubun 12.hafta mücadelesinde Dikilitaş’ı sahasında ağırladı. Ligde oynadığı son üç lig maçını kazanan Düzcespor, Dikilitaş karşısında da 4-1’lik galibiyet alarak seriyi 4 maça çıkardı.


Düzcespor taraftarının desteğiyle iyi başladığı maçta ilk golü Kaptan Serkan’ın ayağından buldu. 16.dakikada köşe vuruşunda önünde bulduğu topa estetik bir şekilde vuran Serkan, takımını öne geçirdi. Golün hemen ardından gelişen Düzcespor atağında golcü Ali Tayfun farkı ikiye çıkaran golü atarak takımını rahatlattı.


İkinci yarıya kaldığı yerden başlayan kırmızı lacivertli takımda Ali Tayfun 51.dakikada bir kez daha sahneye çıkarak kendisinin 2. takımının 3.golünü attı. Dikilitaş’ta karşılaşmanın 56.dakikasında Uğur, Nuri’ye yaptığı sert müdahalenin ardından gördüğü kırmızı kartla takımını on kişi bıraktı. Rakibinin on kişi kalmasıyla iyice rahatlayan Düzcespor’u Dikilitaş’ta Saruhan, 68.dakikada penaltıdan attığı golle cezalandırdı.


86.dakikada Dikiltaş’ta Kahraman hakeme itirazı sonrası gördüğü direkt gördüğü kırmızı kartla takımını 9 kişi bıraktı. Karşılaşmanın 88.dakikasında Ümit Mutlu gelen ortaya iyi yükselerek takımının maçtaki 4.golüne imza attı.

Düzcespor bu galibiyetle üst üste 4.maçını kazanarak puanını 25’e yükseltti ve 10.grupta 2.sıradaki yerini korudu. 

BAŞKAN KELEŞ İLK KEZ İZLEDİ

Düzcespor’un Dikilitaş’ı 4-1 yendiği karşılaşmayı Kulüp Başkanı Mehmet Keleş’te bu sezon ilk kez izledi. Karşılaşmanın ikinci yarısına gelen Başkan Keleş, oyunculara alkışla destek vererek gollerin ardından büyük sevinç yaşadı.



Karşılaşma sonrası saha içine inerek oyuncuları ve teknik heyeti tebrik eden Keleş takım hakkında açıklamalarda bulundu. Keleş, “Bu yıl ligde iddialıyız. En önemli rakiplerimizden birini deplasmanda yendik. Ligi şampiyon bitireceğimize inanıyoruz. 3.lige çıkacağız” dedi.
Keleş, Düzcespor’u mağdur etmeden çalışacaklarını bir firma gibi profesyonel hale getirerek kazanan bir yapı oluşturacaklarını söyledi.


Düzcespor’un SGK borcu ile ilgili Başkan Keleş, “Telaşa kapılacak bir durum yok. Düzcespor’un borçlarını ödeyerek borçsuz bir kulüp haline getireceğiz” dedi. Keleş ayrıca gerekirse takıma takviye yapacaklarını belirtti.

Haber:Y.SEVER