Düzcespor deplasmanda

Bölgesel Amatör Lig 13. Grupta lider durumda olan temsilcimiz Düzcespor bu hafta deplasmanda Zeytinburnuspor ile karşılaşacak. Sezona iyi bir başlangıç yaparak 4 maçta aldığı 12 puanla liderlik koltuğuna oturan temsilcimiz bu maçta alacağı galibiyetle rakipleri ile arasındaki puan farkını korumak istiyor. Düzcespor’un konuk olacağı Zeytinburnuspor ise 4 puanla 8. Sırada yer alıyor. Beyköy Belediyespor karşısında farklı yenilgiye uğrayan Zeytinburnuspor’un Düzcespor karşısında nasıl bir oyun sergileyeceği de merak konusu

Bartın sıkı takipte

Düzcespor’un 2 puan arkasında olan Bartınspor ise bu hafta Geredespor ile karşılaşacak. Geçen hafta Sultangazi karşısında aldığı galibiyetle Düzcespor’a yaklaşan Bartınspor bu hafta kendi maçından galibiyet, Düzcespor’un ise puan kaybetmesini bekliyor.

Beyköy Beylikdüzü’nü ağırlıyor

Bölgesel Amatör Ligde son iki hafta aldığı galibiyet ve beraberliklerle çıkışa geçen Beyköy Belediyespor bu hafta kendi evinde Beylikdüzüspor’u ağırlayacak. İkinci hafta aldığı beraberlik, 3. Hafta aldığı galibiyet ve geçen hafta Kömürspor karşısında aldığı beraberlikle 5 puana yükselerek 7. Sırada kendine yer buldu. Bu hafta temsilcimizin rakibi Beylikdüzüspor ise lige istediği gibi bir başlangıç yapamadı. Geçen dört hafta da sadece 3 puanın sahibi olan Beylikdüzüspor Düzce deplasmanına 3 puan umuduyla geliyor.

Haber; H. İŞCAN