Düzcespor ligin ilk yarısında beklediği performansı alamadığı isimlerle yollarını ayırarak kadrosunu güçlendirmek için çalışıyor. Ligin ikinci yarısında zirve mücadelesini bırakmak istemeyen kırmızı lacivertliler, futbol kariyerini Amerika ve Almanya’da sürdüren Türk oyunculardan kenar oyuncusu Kemal Can ve forvet ile forvet arkasından oynayabilen Okan Gündüz takımın Antalya kampına katıldı.

Bu iki ismin yanı sıra kalesinde gördüğü gol problemine son vermek için çalışan teknik heyet Gölcükspor kalecisi Burak Kapan Ümraniyespor’dan stoper Faruk İşler, Batman Petrolspor’dan forvet Fazlı Ayan takıma katılan diğer oyuncular oldu. Yönetimin 2.ligde forma giyen ve ismini sır gibi sakladığı bir forvet oyuncusuyla görüşmeleri devam ediyor. 2.ligde oynayan oyuncunun ligde gol sayısı oldukça yüksek olduğu, edilen bilgiye göre taraflar arasındaki görüşmelerde çok küçük pürüzlerin kaldığı ve transferin bitme aşamasında olduğu belirtildi.

Bu görüşmelerin dışında yine bir stoperi daha takıma kazandırma çalışmaları sürdüğü öğrenilirken bu transferinde bittiği 1-2 gün içinde Antalya kampına katılacağı bilgisine ulaşıldı. Öte yandan Düzcespor Antalya kampına devam ediyor. Çalışmaların iyi geçtiği, oyuncuların ve teknik ekibin moralli olduğu öğrenildi.

Spor servisi