Düzce Belediyesi Belediye Spor Kulubü yaz okulu açıldı. 500 öğrenci, Futbol, Basketbol, Masa Tenisi, Yağlı Güreş, Boks, Okçuluk, Voleybol ve Judo branşların da 2 ay süreyle eğitim görecek.

Düzce Belediyesi tarafından düzenlenen yaz spor okulu kurslarının açılış törenlerine Vali Bülent Kılınç, Belediye Başkanı İsmail Bayram, İl Genel Meclisi Başkanı Sinan Aydın, Gençlik ve Spor il Müdürü Korhan Öztekin öğrenciler ve velileri katıldı. Açılış töreninde bir konuşma yapan Vali Bülent Kılınç, Okulların tatil olmasının ardından yaz sezonu tatilini spor yaparak ve spor yapmayı öğrenerek geçirecek olan öğrencilere Başarılar diledi. Vali Kılınç,” Bu minik öğrencilerimiz yarının profesyonel sporcuları olmaya aday kişilerdir. Öncelikle yaz tatilini spor yaparak geçirmeleri ve iyi bir sporcu olmak için eğitim almalarına teşvik eden aileleri kutluyorum.”şeklinde konuştu.
Belediye Başkanı İsmail Bayram Belediye ve Belediye Spor kulübü olarak spora her zaman destek verdiklerini belirterek,” İyi bir sporcu yetişmek aynı zamanda iyi ahlaklı bir insan yetiştirmektir.”dedi.

Konuşmaların ardından Düzce’de geçmiş dönemde Belediye Spor kulübüne emeği geçenlere ve yaz okullarına destek veren sponsorlara Belediye başkanlığı tarafından plaket verildi.