Damlaya Damlaya Göl olması için Düzcespor'a bir damla katkıda sizden
Düzcespor eşya piyangosunun biletlerinin satışına başlandı.
Elde edilecek olan gelirlerle takıma yeni oyuncular kazandırmanın yanı sıra geçmişten ve bu günden olan borçların bir kısmını ödemeyi planlayan yönetim kurulu düzenlenen eşya piyangosuna tüm sporseverlerin katkı sağlamasını bekliyor.
Geçtiğimiz günlerde Vali Bülent Kılınç, Milletvekili Metin Kaşıkoğlu, Belediye Başkanı İsmail Bayram başta olmak üzere ilçe kaymakamları ile ilçe ve belde belediye başkanlarının katılımıyla yapılan tanıtım toplantısında Düzce'de yaşayan herkesin ortak sevgisi olan Düzcespor'un yaşatılması ve başarılara ulaşması için bilet almaları ve takıma sahip çıkmaları istenmişti.
Milli piyango yılbaşı çekilişi nedeniyle biraz gölgede kalan Düzcespor eşya piyangosu biletlerinin önümüzdeki günlerde şehir merkezinde belli noktalarda satışının yapılacağı bu nedenle vatandaşların kolayca eşya piyangosu biletlerinden almalarına imkan sağlanacağı bildirildi.
İl merkezinin yanı sıra ilçelerde kaymakamlar ve belediye başkanları beldelerde belediye başkanlarının eşya piyangosu biletlerinin satışı konsunda Düzcespora yardımcı olmaları ve bu zor günlerin Düzce ilinin bir bütün olarak elele vermesiyle aşılması bekleniyor.
Beş liradan satılan biletlerden alan vatandaşlar yapılacak olan çekiliş sonucunda sıfır kilometre otomobil motorsikletler, beyaz eşyalar, dizüstü bilgisayarlar, cep telefonları gibi değerli hediyeler kazanma şansını yakalayacaklar.
Düzce'de yaşayan herkesin Düzce'nin tanıtımına büyük katkı sağlayan ve ilin birleştiği ve tek yumruk olduğu Düzcespor'a katkı sağlamasıyla en azından sigara içenlerin bir paket sigara parasını bir kez olsun hemde karşılığında değerli hediyeler kazanma şansı olan eşya piyangosu biletine vermeleriyle toplanacak olan damlalar sonucunda oluşacak gölde bu takım başarıdan başarıya koşacaktır.
Burada önemli olan yönetimlerde kimlerin olduğu veya kimlerin yönetimi desteklediği değil önemli olan asıl gerçek yönetimlerin gelip geçici kalıcı olanın Düzcespor oluşudur.
Bu yönetim gider başkası gelir. 42 Yılda kırkın üzerinde başkan değişti. Bundan sonrada değişecek. Bu nedenle mahalli lige düşmemek için takıma trasfer yapılmalı. Transfer içinde para gerekli. O zaman damlaları çoğaltmak sadece Düzcespor taraftarına düşmüyor. Esnafına sanatkarına sanayicisine spor camiasına Düzce'de yaşayan ve geleceğe bir değer bırakmak isteyen herkese düşüyor.
Haydi hep birlikte Düzcespor eşya piyangosundan bilet alarak hem hediyeler kazanmaya hemde kulübe katkı sağlamaya.