Düzcespor bu hafta oynayacağı Zonguldak Kömürspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Yoğun kar yağışı temsilcimizin çalışmalarını etkilerken idmanlara halı sahada devam edildi. Düzcespor antrenörü Mustafa Yıldırım, Zonguldak maçının 6 puan değerinde çok önemli bir maç olduğunu söylerken, bu maçta alınacak galibiyetin ardından play offlara kalmak için önümüzdeki tek engelin Sultangazi olacağını belirtti.

Yıldırım, “ Çalışmalar kara rağmen devam ediyor. Hafta arası Kozluspor ile karşılaştık. Kozluspor’la yüz yılda bir rastlanan zorluklarla karşılaştık. 40 dakika kadar iyi oynadığımız farklı alabileceğimiz bir maçtan yenik ayrıldık. Futbolcularımız çok üzgün. Taraftarlarımızın maçtan sonraki desteklerinden ötürü teşekkür ediyoruz. Bu hafta Zonguldakspor ile 6 puan değerinde maçımız var. Biz Düzcespor olarak zor şartlar altında çalışsak bile, taraftarlar ve yönetimimizin desteği için teşekkür ediyoruz. Ben sporcularımıza güveniyorum. Bu maçı aldıktan sonra Sultangazi maçında 3 puan alarak paly offlara adımızı yazdıracağız.” Dedi.

Takımda Mehmet’in ayak bileğinde bir sakatlık mevcut olduğunu belirten Yıldırım, “ Osman Bayraktar aramıza katıldı.Ama fizik olarak hazır değil. Alıştırmaya çalışıyoruz. Emin, kasığındaki rahatsızlıktan dolayı oynayamayacak. Onun dışında eksiğimiz yok. Zonguldak maçında Mehmet Kömürcü oynamazsa onun yerine başka alternatif düşüneceğiz.” Şeklinde konuştu.