Düzcespor kader maçında Kemerspor’u mağlup etti. Gol düellosu şeklinde geçen mücadelede son 5 dakikada bulduğu gollerle 3 puana uzanan kırmızı-lacivertliler sahadan 5-3 galip ayrıldı. Play-off maçı oynama hakkı elde etmek için rakibini mutlak yenmesi gereken Düzcespor karşılaşmaya Salih, Eray, Tayfun, Mert, Enver, Kerem, Oktay, Rıdvan, Ömer, İsmail ve Barış 11’i ile çıktı.

Karşılaşmaya konuk ekip şok bir golle başladı. Dakikalar henüz 1’i gösterirken Düzcespor’un sağ kanadından kullanılan korner atışında kafalardan seken top Deniz'in önüne düştü. Deniz çaprazdan sert ve düzgün vurarak topu ağlara yolladı.Kemerspor 1-0 öne geçti. 15.dakikada Düzcesporlu oyuncular kaleciyle karşı karşıya kaldı. Kaleci İlyas Düzcesporlu oyuncuyu düşürünce temsilcimiz penaltı kazandı. Beyaz noktaya gelen İsmail Türk topu sağ alt köşeden ağlara gönderdi ve skoru 1-1’e getirdi. 30.dakikada Barış’ın şutu direkten döndü. Düzcespor topa daha fazla hakim olup rakibini kendi sahasına hapsetmesine rağmen golü bulamadı ve ilk yarı karşılıklı gollerle 1-1 sonuçlandı. Konuk ekip 54.dakikada 2-1 öne geçti.Kemerspor'da Akın uzaktan etkili vurdu. Top ağlara gitti.

Düzcespor 57.dakikada Mert'in golüyle yeniden beraberliği yakaladı. 60.dakikada bu sefer Emre sahneye çıktı ve kırmızı-lacivertliler 3-2 öne geçti.
Kemerspor 71.dakikada Deniz ile yeniden beraberliği sağladı. Bu dakikadan sonra Düzcespor baskısını iyice artırdı. Maç adeta Kemerspor ceza sahasında oynanmaya başladı. Birçok pozisyon bulan Düzcespor bu pozisyonları cömertçe harcadı. Son 5 dakikaya gergin giren Düzcespor 88.dakikada Mert ile 4-3 öne geçti. 90.dakikada ise Teoman taraftara rahat bir nefes aldırdı. Teoman’ın golü aynı zamanda maçın da sonucunu tayin etti. 5-3.

Düzcespor puanını 54 yaptı ve 6.sırada yer alarak play-off hattında yer aldı. Ertelenen Dersimspor-Çatalcaspor maçı hakkında TFF'nin vereceği karara göre Düzcespor'un play-off'a kalıp kalmayacağı belli olacak.