Son üç haftanın başarılı takımı Düzcespor lider Keçiörengücü deplasmanda 1-0 yenildi. Son haftalarda aldığı galibiyetlerle tehlike bölgesinden uzaklaşmaya çalışan ve iki basamak yukarı çıkan Düzcespor, Ankara deplasmanından eli boş dönüyor. Mutlaka puan parolasıyla çıkılan Ankara Keçiörengücü deplasmanında başabaş bir mücadele ortaya koyan temsilcimiz ilk yarıda bir gol pozisyonundan yararlanamadı. Rakip takımın bir şutu direkten döndü ve ilk 45 dakika 0-0 sona erdi.
İkinci yarıda da kortrollü futbolunu sürdüren temsilcimiz kontra ataklarla pozisyonlar bulmaya çalıştı. Ancak yakaladığı pozisyonlardan gol kaydına muafak olamadı. Müsabakanın sonlarına doğru gelinirken 80. dakikada rakip takım bulduğu pozisyonu golle sonuçlandırdı ve kalan dakikalarda başka gol olmayınca mücadeleyi 1-0 kaybetti. Düzcespor Çarşamba günü Düzce'de Orhangazisporla karşılaşacak. Karşılaşmayı Millet Vekili Metin Kaşıkoğlu ve Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram'da takip etti.
Sıralamada Değişiklik Olmadı
Düzcespor Keçiörengücü deplasmanında 1-0 yenilmesine rağmen sıralamada değişiklik olmadı. Grupta tek beraberlik Orhangazi ile Ankara Demirspor maçından çıktı.
Düzcespor, deplasmanda lidere 1-0 yenildi ve haftayı puansız kapattı. Grupta bir beraberlik iki ev sahibi birde deplasman takımı galip geldi.
Alınan toplu sonuçlar şöyle;
Keçiörengücü-1 Düzcespor-0
Maltepespor-0 Gölcükspor-1
Beylerbeyi-1 Kartal Belediye-0
Orhangazispor-2 Ankara Demirspor-2
Bu sonuçlardan sonra oluşan puan durumu şöyle;
1-Keçiörengücü...........56 puan
2-Beylerbeyi................47
3-Gölcükspor...............44
4-Ankara Demirspor....39
5-Düzcespor................37
6-Kırıkkalespor.............36
7-Orhangazispor..........36
8-Kartal Belediye..........33
9-Maltepespor..............30
Kırıkkale'nin bu hafta maçı yoktu. Önümüzdeki hafta Çarşamba günü Düzcespor, Düzce'de üç puan geriden gelen Orhangazispor'la karşılaşacak. Orhangazi maçından alınacak olan bir galibiyet temsilcimizi bir hayli rahatlatacak.