Pazar günü oynanacak Düzcespor Adıyamanspor müsabakası için ilk kez tam kadro çalışan Düzcespor geçen hafta Orduspor’u deplasmanda yenen Adıyamanspor ile karşı karşıya gelecek.

Adıyamanspor’u  Ali Rıza Sinan Bayraktar çalıştırırken takımın en golcü oyuncusu Van 1990 doğumlu Baran Basut olduğu öğrenildi.

Baran Basut şu ana kadar ağları 5 kez havalandırdı. Adıyamanspor savunmasının çok ağır oyunculardan kurulu olduğu öğrenilirken lig’te en fazla gol yiyen takımlar arasında yer alıyor. Adıyamanspor oynadığı 10 maçta 3 galibiyet 4 beraberlik 3 mağlubiyet attığı 10 gole karşılık kalesinde 14 gol görüp 13 puan topladı. Orduspor’u son maçta 1-0 ile geçen Adıyamanspor’un teknik adamı Ali Rıza Sinan Bayraktar’ın Ordu doğumlu olması.

Düzcespor oynadığı 10 maçta 5 galibiyet 2 bareberlik 3 mağlubiyet attığı 10 gole karşılık kalesinde 6 gol görüp 17 puan topladı. Düzcespor en fazla gol atan oyuncular ise  Alperen Doğan,İsmail Köse ve Atilla Aybars Garhan gözükmekte. Düzcespor ilk kez tam kadro ile çalışmalarını sürdürürken bu hafta oynanacak maça tam kadro ile çıkması beklenmekte.