AK Parti heyeti bu sabah Düzcespor’a destek için Düzcespor Store’daydı. AK Parti Düzce Belediye Başkan Adayı ve eski Bakan Dr. Faruk Özlü ve yönetim kurulu üyeleri takımımıza katkı sağlamak için hem mağazadan alışveriş yaptı hem de ziyaret dolayısıyla mağazaya gelen Düzcespor Kulüp Başkanı Başkanı Özgür Sağlam ile ayaküstü sohbet etti. Başkan Adayı Dr. Faruk Özlü, Düzcespor Store ziyaretinde 10 Şubat Pazar günü 18 Temmuz Stadı’nda seyircisiz oynanacak karşılaşma nedeniyle satışa sunulan Hatıra Biletleri’nden almayı da ihmal etmedi. Özlü gibi yönetim kurulu üyeleri de Düzcespor atkısı ve bileti alarak takıma destek oldu.





“Düzcespor için bir şirket kuracağız”
Düzcespor Store önünde basına açıklamada bulunan Başkan Adayı Özlü, şöyle konuştu:

“Düzcespor başarılı bir takım ve güzel işler yapıyor. Bugün Düzcespor’a destek olmak için AK Parti teşkilatı olarak Düzcespor Store’u ziyaret ettik, alışveriş yaptık. Önümüzdeki dönemde inşallah Düzcespor için güzel işler yapacağız. Düzcespor için bir şirket kuracağız. Düzcespor A.Ş. olarak bütün giderleri bilanço hesabı gibi kayıt altında olacak. Belediye olarak sadece Düzcespor’un alt yapı imkanlarını geliştireceğiz. Düzcespor’un yönetimi Düzce Belediyesi’nden ayrı olarak düşünülecek. Dolayısıyla önümüzdeki günlerde Düzcespor ile ilgili olarak alt yapı vereceğiz. Ama yönetiminde Belediye olmayacak. Türkiye deki büyük kulüpler nasıl yapıyorlarsa bizde onlar gibi yapacağız."



“Kendisi görevi aldığında her şeyi yoluna sokacağına inanıyoruz”
Düzcespor Başkanı Özgür Sağlam ise AK Parti’nin takıma destek ziyaretine ilişkin şunlar söyledi:

“Teşkilatımıza ve sayın bakanımıza buraya gelerek bizlere destek verdikleri için teşekkür ediyoruz. Kendisinin de ifade ettiği gibi Düzcespor’un bir aşama kaydetmesi gerekiyor. Yıllardan beri sorunları çok fazla ve yüksek, içeride bir belirsizlik var, sistemde bir hata var. Kendisi görevi aldığında her şeyi yoluna sokacağına inanıyor ve güveniyoruz. Katılımlarından dolayı da herkese teşekkür ediyoruz.”



Haber: C.ÜSTÜNER


Artı Yerel Medya'yı smart televizyon ve telefonlarınıza indirmeyi unutmayın.

Web'den izlemek için TIKLAYINIZ 

Android için TIKLAYINIZ

İOS için TIKLAYINIZ