Düzcespor U15: 2-1 :Boluspor U15
Akademi takımlarımızdan Düzcespor U15 takımı Boluspor U15 takımını ile Şıralık 2 nolu sahada konuk etti. Müsabakaya iki takımda kontrollü başlarken ilk dakikalar golsüz geçti. İlk yarının ortalarında Boluspor 1-0 öne geçmeyi başardı. 32.dakikada Düzcespor beraberlik golüne çok yaklaşmasına rağmen sonuç alamadı. İlk yarıda başka gol olmayınca devre Boluspor U 15 takımının 1-0 galibiyeti ile bitti. İkinci yarıya Düzcespor U 15 takımı çok hızlı başlasada son vuruşları yapamadı. Maçın sonlarında Düzcespor U 15 takımı sol taraftan kullanılan serbest vuruş sonucunda durumu 1-1 yaptı. Golden sonra baskısına devan eden Düzcespor U 15 takımı maçın sonlarında bir gol daha atarak 2-1 öne geçti. Attığı peş peşe goller ile 2-1 galip duruma gelen Düzcespor maçın son saniyelerde kalesini gole kapatarak müsabakayı 2-1 kazanıp büyük iş çıkardı.

Düzcespor U14: 1-3 : Boluspor U15
Düzcespor U 14 takımı Şıralık sahasında oynadığı Boluspor karşısında iyi oynamasına rağmen 3-1 yenilmekten kurtulamadı. Müsabakaya iki takımda hızlı başlamasına rağmen karşılıklı ataklarda gol sesi çıkmadı. Sessizliği bozan taraf ilk yarının son dakikalarında bulduğu golleBolusporoldu. Konuk ekip bu gol ile soyunma odasına 1-0 üstün gitmeyi başardı. İkinci yarıya Düzcespor atak başladığı anlarda bir penaltı kazandı penaltıyı gole çeviren Düzcespor U 14 durumu 1-1 yaptı. Maçın sonlarına doğru Boluspor’un sağ kanattan yaptığı ortaya Düzcespor oyuncusu  çizgide müdahale ederken maçın yardımcı hakemi gol kararı verdi. Düzcespor U 14 oyuncularının yoğun itirazları sonuç vermeyince durum 2-1 oldu. Bu golün moral bozukluğu ile oyundan tamamen kopan Düzcespor U14 kalesinde bir gol daha görerek sahadan 3-1mağlup ayrıldı.

Maçtan sonra haber merkezimize açıklamalarda bulunan Düzcespor U 14 teknik sorumlusu İbrahim Çakmak oyuna iyi başladıklarını beraberlik golünü bulduktan sonra maçın sonlarında yardımcı hakemin yanlış kararverdiğini belirtti.Zaman zaman bu türlü kararlar her takımın başına geldiğini ifade eden Çakmak “Ben oyuncularımdan memnunum ilerde daha iyi olacağız.”şeklinde konuştu.