Düzce Modern Eğitimciler Spor Genel Kaptanı Adnan Akat, Nurettin Zafer Stadı için çok önemli açıklamalar yaptı. Akat, Nurettin Zafer Stadyumu'nun son halinin içler acısı olduğuna dikkati çekerek yöneticilere yüklendi.

Akat açıklamalarında, "Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü yetkilileri Düzce'de amatör takım futbolcularının vitrine çıktığı Nurettin Zafer Stadının hali hiç mi umurunuzda değil. Süper Amatör,1. Amatör 2. Amatör deplasmanlı Akademi Ligi Kadınlar Ligi maçlarının oynandığı bir stadın ve tesisin eksiklerini anlatmaktan dilimizde tüy bitti" ifadelerine yer verdi.

Akat, ödenek gelince gerekli tadilat ve bakımın yapılacağı gerekçesiyle aylardır yetkililer tarafından oyalandıklarını da ileri sürerek "bu hafta sonu Süper Amatör Liginde sezon başlayacak. Soyunma odaları boya badanasız. Duş perdeleri kirli ve yırtık pırtık. Duş teçhizatları kırık dökük. 1 yıldır söylediğimiz beton ısınma zemini hala suni çimle kaplanmadı, daha sayayım mı? " sözleriyle yetkililere seslendi.

Düzce Modern Eğitimciler Spor Genel Kaptanı Adnan Akat, Nurettin Zafer Stadyumu'nun sporcuların sakatlanmasına sebep olabileceğini de sözlerine ekleyerek şöyle devam etti.

Akat, "Yok Bakanlıkla yazıştık, yok ödeneği bekliyoruz laflarına karnımız tok. Bir kaç ayda yaşananlarla ülkenin altı üstüne geldi yapılmadık iş kalmadı maalesef sizlerde tık yok. Nasıl olacak bu iş. Yarın o betonda benim futbolcum sakatlanınca siz mi tedavi edeceksiniz futbolcuyu. Hadi bizim amatör futbolcular alıştı bu ortama. Peki Ankara, Eskişehir, Bursa gibi illerden gelenlere, genç kız futbolculara ne diyeceğiz bu manzara karşısında. Bizde peygamber sabrı var ki bugüne kadar sabrettik ama artık yeter" sözlerini kaydetti.