Teknik Sorumlu Nedim Akbulut Beyköy Belediyespor’un 6 sezondur bal liginde oynayarak büyük tecrübeye sahip olduğunu söyledi. Teknik Sorumlu Akbulut Beyköy Belediyespor’da Çağlar ve Soydan’ın olmayışının takımı etkilediğini belirterek durumu ‘Maçtan önce oyunculara bakıldığında sanki bir şeyler ters gidiyor gibi görünüyordu’ şeklinde değerlendirdi.
Akbulut,Beyköy Belediyespor’u şöyle yorumladı. “Müsabakaya baktığımızda bloklar arasında zaman zaman boşluklar yapıldığını gördük. İkinci yarının başında Beyköy Belediyespor’un baskısını hissettirse de iki takımda gol bulamayarak müsabaka golsüz sona erdi” dedi.

Kaynaşlı Belediyespor Sivrikaya Sinerjispor arasındaki müsabakaya da değinen Akbulut iki takımında iyi mücadele ettiğini söyleyerek açıklamalarda bulundu. “Futbol olarak iki takımda birbirlerinden çekindi. Sivrikaya Sinerjispor oyuncusu Murat sakatlanınca Kaynaşlı Belediyespor ikinci yarıda daha baskı kurdu. İki takımda gol pozisyonuna fazla girmeden müsabaka bitti. Düzce süper amatörde bu yıl maçların çok zevkli geçecek. Kimin şampiyon olacağı belli değil. Bu durumu bizlerde merak ediyoruz takımlarda merak ediyor. Düzce süper amatör takımları bu sene atılım yaptı. Çok takım şampiyonluk istiyor. Sivrikaya Sinerjispor,Kaynaşlı Belediyespor,Gölyakaspor,Yığılcaspor,Çilimli Belediyespor,’un şampiyonluk mücadelesi yapacak. İpi kim göğüsleyecek. Yılsonunda belli olacak” dedi.

Haber:Spor Servisi