Süper Amatör Kümede dün oynanan maçta Akçakocaspor ile Düzce Belediyespor karşı karşıya geldi. Haftanın bu önemli maçında, grubun zirve mücadelesindeki iki takımı arasındaki karşılaşmanın galibi Akçakocaspor oldu. Akçakocaspor 11. Ve 76. Dakikalarda Coşkun’un golleri ile güçlü rakibini yenerek şampiyonluk yolunda önemli bir engeli daha aştı. Akçakocaspor ilk yarıyı lider olarak tamamlarken, maçtan sonra düşüncelerini açıklayan Akçakocaspor antrenörü Selahattin Bal, hedeflerinin BAL olduğunu söyleyerek takımın ilk yarıda ortaya koyduğu performanstan memnun olduğunu belirtti. Bal, takımın artık kendi sahasında kendi seyircisi önünde oynamak istediğini de söyleyerek, her hafta Düzce’ye gidip gelmenin maddi açıdan külfet olduğunu da sözlerine ekledi.

Akçakocaspor-Düzce Belediyespor karşılaşmasını izleyen Akçakoca Belediye Başkanı Fikret Albayrak ise, Akçakocaspor gibi köklü bir takımın amatör liglere yakışmadığını bu yıl BAL’a çıkmak için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi. Hocanın talebi doğrultusunda transfer çalışması yapılacağını belirten Albayrak, şehir stadı hakkında da açıklamalarda bulundu.

Albayrak, “ Şehir stadının iyileştirilmesi için 2 yıldır uğraşıyorum ama olmuyor. Bizim tek hedefimiz BAL. Eğer BAL’a çıkarsak mutlaka stadımızın yapılması lazım. BAL’a çıkarsak ve sahamız hala yapılmamış olursa çıksak bile takımı geri çeker lige katılmayız.” Şeklinde konuştu.

HABER:H.İŞCAN