Bölgesel Amatör Ligi 9.grupta yer alan temsilcilerimizden Beyköy Belediyespor’un serbest düşüşü devam ediyor. Beyköy Belediyespor bugün 18 Temmuz Stadı’nda oynanan mücadelede Karasuspor’a 4-1 mağlup oldu.
Karşılaşmada etkili başlayamayan temsilcimiz ilk yarıyı 2-1 geride kapattı. İkinci yarıda gol ve goller bulmak için mücadele eden temsilcimiz bunda başarılı olamadı. Karasuspor etkili oyununu bu yarıya da yansıtınca karşılaşmadan 4-1 galip ayrıldı.
Geçen hafta hükmen kazandığı maç dışında oynadığı son 4 maçta 3 mağlubiyet 1 beraberlik alan Beyköy Belediyespor zirve hedefiyle başladığı ligin ikinci yarısında hayal kırıklığı yarattı. Beyköy son galibiyetini 2 Şubat’ta Serdivan karşısında alabilmişti.
Beyköy bu skorla 8. Mağlubiyetini alırken 32 puanla 9.sırada kaldı.
Aynı gruptaki diğer temsilcimiz Akçakocaspor ise deplasmanda İscehisarspor’u deplasmanda 3-2 mağlup etti. İlk yarısı temsilcimizin 2-1 üstünlüğüyle sonuçlanan karşılaşmada gollerimizi Onur, Emrah ve Hasan kaydetti. Geçen hafta kendi sahasında mağlup olan temsilcimiz bu skorla geçen haftayı telafi etti. Akçakocaspor bu galibiyet ile puanını 25’e yükseltti.