Bölgesel Amatör Fütbol Ligi 9.grupta ilimizi temsil eden Akçakocaspor ve Beyköy Belediyespor yüzümüzü güldürdü. Pazar günü Yükseköğretime Geçiş Sınavı yapılması nedeniyel Bölgesel Amatör Lig'de tüm maçlar bugüne ertelenmişti. Temsilcilerimiz bugün oynadıkları maçlardan galip ayrılmasını başardı.

Akçakocaspor'un kendi sahasında oynadığı Serdivanspor maçı zevkli ve heyecanlı bir mücadeleye sahne oldu. Maçın başı karşılıklı tehlikeli ataklara sahne oldu.36.dakikada kornerden gelen topa Aytaç'ın düzgün vuruşu ile Akçakocaspor 1-0 öne geçti ve devre bu golle 1-0 Akçakoca galibiyetiyle tamamlandı. 66.dakikada Kadir'in sağdan getirip ve ortaladığı topu Murat düzgün bir vuruşla filelere gönderek skoru 2-0'a getirdi.92.dk Akçakoca ceza sahasanın içerisine ortalanan bir topta Sefa topu elle kesince hakem penaltı kararı verdi. Atışı kullanan Özgür durumu 2-1 getirdi. Kalan dakikalarda gol olmayınca temsilcimiz 2-1 ile 3 puanı hanesine yazdırdı.

Beyköy Belediyespor ise Eskişehir deplasmanındaydı. 5 haftadır galip gelemeyen temsilcimiz karşılaşmadan 3-1 galip ayrıldı. 44.dakikada ev sahibi Eskişehir Sağlıkspor İlkcan'ın golüyle mağlup duruma düşen temsilcimiz Ahmet Şen ile gole erken cevap verdi. Devre 1-1 sonuçlandı. Maçın 57.dk bu sefer Mert sahneye çıkıp durumu 2-1 ' getirdi 2. golden 3.dk sonra golcü Ahmet bir gol daha atarak 60.dk durumu 3-1 getirdi. Kalan dakikalarda iki takımın cabaları da sonuçsuz kalınca haftalardır galip gelemeyen Beyköy Belediyespor 3. puan alarak Düzce'ye döndü.

23.maçlar sonucunda Beyköy Belediyespor 35 puanla 8. Akçakocaspor ise 28 puanla 10.sırada yer alıyor. Haftaya Beyköy Belediyespor, Mudurnuspor'u ağırlayacak. Akçakocaspor ise Eskşehir Demirspor deplasmanında ter dökecek.