Bölgesel Amatör Ligde fırtına gibi esen Akçakocaspor çıktığı üçüncü maçtanda galibiyet ile ayrılarak liderlik koltuğuna oturdu. Ligin üçüncü haftası Karasuspor ile kendi sahasında karşılaşan Akçakocaspor mücadelenin ilk yarısına girdiği pozisyonlar yararlanamadı. Ve ilk yarı golsüz eşitlik ile sona erdi.

İkinci yarıya çok hızlı bir başlangıç yapan Akçakocaspor 52 . dakikada Coşkun Dalançıkan'ın ayağından bulduğu gol ile 1-0 öne geçmeyi başardı. Öne geçmenin rahatlığı ile oynayan Akçakocaspor ikinci gol için rakip kaleye yüklenmeye başladı. Rakibi Karasusporu baskı altına alan Akçaocaspor, 60. dakikada Batuhan Matur'un ayağından bulduğu gol ile farkı ikiye çıkardı. Bu dakikadan sonra daha kontrollü oynamaya çalışan temsilcimiz Akçakocaspor 67. dakikada pen altıdan yediği gol ile skor 2-1'e geldi.

Mücadelede başka gol olmayınca Akçakocaspor sahadan 2-1 galip ayrılarak üçüncü maçındanda sahadan galibiyet ile ayrılarak puanını 9'a çıkardı ve liderlik koltuğuna oturdu.

Maçtan sonra görüştüğümüz Akçakocaspor yöneticisi Cengiz Denizci hak ettikleri bir galibiyet aldıklarını söyledi. Denizci “ Maça iyi bir şekilde hazırlandık. 90 dakika mücadele eden koşan bir takım ortaya çıkardık.bu maç ile başarılarımızın tesadüf olmadığını herkese gösterdik. Daha iyi bir takım olmak için çalışıyoruz. Başarı için mücadele edeceğiz. Hedefimiz şampiyonluk.” açıklamalarında bulundu.

Haber: M. YILMAZ