Spor kamuoyunun nabzını tutan Sportmence programına katılan Düzce Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) Başkanı Murat Şhabe Akçakocaspor ile Sivrikaya Sinerjispor baraj maçı ve Düzcespor’un ligde kalma şansını değerlendirdi.

Akçakocaspor’un Bölgesel ligdeki söyleyen Şhabe Akçakocaspor’un önceki yıllara göre kadrosunun güçlü olmadığını söyleyerek “Akçakocaspor’un çok para harcamasına rağmen çok iyi olduğu söylenemez. Sivrikaya Sinerjispor Akçakocaspor maçında da iyi oynamadı. Akçakocaspor’u isteksiz gördüm. Sivrikaya Sinerjispor maçında çok pozisyona giremedi. Sivrikaya Sinerjispor 10 kişi kalmasına rağmen daha atak futbol oynadı.” Şeklinde konuştu.

Düzcespor’un hafta oynayacağı Tekirdağspor maçını kazanıp ligde kalacağını savunan Şhabe karşılaşmaya ilişkin değerlendirmede bulundu. Şhabe, “Düzcespor’lu oyuncuların maça odaklanması gerekiyor. Düzcespor yöneticilerinin yanlışı nerde yaptıklarını bulmaları ve bir daha böyle yanlışların yapılmaması gerekiyor. Düzcespor’da kongrenin bir an önce yapılması, lig planlamasının da yapılması önemli olacak. Düzcespor yönetiminin 3.ligten 2.lige çıkma maçlarının izlenmesi için eğer bize söylerlerse bizde Düzce TUFAD olarak antrenörlerimize görev verip maçları izlettirebiliriz.” Dedi. 

Spor servisi