11 ilin katıldığı Okul Sporları Yıldız kız ve erkek grup müsabakaları Akçakoca İlçe Spor Salonunda gerçekleştirildi. 2 gün süren badminton müsabakalarında kızlar kategorisinde 11 il katılırken erkekler kategorisinde 10 ilin okul takımı mücadele etti. Yıldızlar Badminton grup müsabakalarını, Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürlüğü Spor Faaliyetleri Daire Başkanı Ömer Kalkan, Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürlüğü Spor Faaliyetleri Daire Başkan Vekili Aydın Çetin, Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Vekili Cahit Aydın, Akçakoca Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdür Vekili İbrahim Özcan yakında takip etti.


Yıldızlar Badminton Türkiye Grup Müsabakalarında kızlarda, Bursa Gürsu 80. Yıl Cumhuriyet Ortaokulu birinci olurken İstanbul Havuzbaşı Atilla Baykal Ortaokulu ikinci, Zonguldak İsmet İnönü Ortaokulu üçüncü ve Düzce Sancaklar Ortaokulu dördüncü oldu.


Erkeklerde ise Bursa Gürsu 80. Yıl Cumhuriyet Ortaokulu birinciliği alırken Zonguldak Başöğretmen Şükrü Yavuz Ortaokulu ikinci, Edirne Enez Atatürk Ortaokulu üçüncü ve Kırklareli Eskitaşlı Şehit Er Recep Savaş Ortaokulu dördüncü oldu.


Müsabakalar sonunda dereceye giren sporculara madalya ve kupaları takdim edildi.

 

 

Haber;G.Tekinalp