Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Masa Tenisi il temsilciliğinin organize ettiği Türkiye Masa Tenisi Küçükler Grup Müsabakaları heyecanlı müsabakalara sahne oldu. 16 erkek ve 16 kız takım olmak üzere 120 sporcu masa tenisinde ter dökerken 18 hakem de müsabakaları yönetti. 11-13 Mayıs tarihlerinde Akçakoca Spor Salonunda düzenlenen Türkiye Masa Tenisi Küçükler Grup Müsabakalarında erkeklerde Yalova Saffet Çam Ortaokulu birinci olurken Bursa Başöğretmen Ortaokulu ikinci ve Ordu Çaybaşı Köklük Ortaokulu üçüncü oldu. Düzce’nin takımı Necdet Bıçakçı Ortaokulu altıncı oldu.


Kızlarda ise Ankara Yenimahalle Gaziosmanpaşa Ortaokulu birinci, İzmir Fatma Hikmet Kaşerci Ortaokulu ikinci ve Çorum Osmancık General Ahmet Çörekçi Yatılı Bölge Ortaokulu üçüncü oldu.


Türkiye Masa Tenisi Küçükler Grup Müsabakalarında dereceye giren sporculara ödüllerini Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Feyzullah Dereci, Akçakoca Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdür Vekili İbrahim Özcan takdim etti.

 

 

 

Haber;B.Atağ