Müsabaka Akçakoca ilçe sahasında oynandı..Her iki takımın taraftarları müsabakaya ilgi, gösterirken maçın centilmence geçtiği görüldü. Müsabakaya iki takım da kontrollü başlarken. Akçakocaspor‘un ilk pozisyona 15. dakikada Serkan ile girmesine rağmen bu pozisyondan yararlanamadı. 25.dakikada Bartınspor gole çok yaklaşmasına rağmen son vuruşu yapamayınca bir golden oldu.

35.dakikada Bartınspor‘un kullandığı korner'i Akçakocaspor savunma oyuncuları uzaklaştırdı.40.dakikada Akçakocaspor‘un sağ kanattan geliştirdiği atak sonuç getirmedi.İlk yarıda iki takımda gol atamayınca devre 0-0 sona erdi. İkinci yarıya Bartınspor bütün riskleri alarak başladı.İki kanadı da iyi kullanan Bartınspor Akçakocaspor takımının üzerine gitti. 55 ve 64.dakikalarda Bartınspor gole çok yaklaşmasına kaleci Sami'yi geçemedi.

75.dakikada sağ kanattan gelişen atakta Tolga, Bartınspor golünü atarak 1-0 öne geçirmeyi başardı.Bu golden sonra rahatlayan Bartınspor oyunun bütün kontrolünü eline aldı.80.dakikada ceza sahasının dışından çok sert vuruş yapan Osman durumu 2-0 yaparak Bartınspor'u rahatlattı.

84.dakikada Akçakocaspor bir golden yararlanamadı.İlerleyen dakikalarada başka gol olmayınca müsabakayı Bartınspor ,deplasmanda 2-0 kazandı.Akçakocaspor bu mağlubiyet ile 19 puanda kaldı Bartınspor bu galibiyet ile liderliğini devam ettirdi.

sporservisi