Düzce ilini BAL’da temsil eden Beyköy Belediyespor 6. grupta matematiksel olarak küme düşerken TFF’den gelecek iyi haberi beklemeye başladı. Beyköy Belediyespor TFF’nin açıklayacağı küme düşme kaldırıldı haberini beklerken Akçakocaspor Düzce Süper Amatör kümede şampiyon olarak BAL’a çıktı. Bu sebeple Akçakocaspor’un kısa sürede BAL hazırlıklarını yapacağı öğrenildi.

KARARI BEKLİYORUZ

Beyköy Belediyespor Kulüp Başkanı Osman Yavuz, TFF’nin kararını beklediklerini, inşallah iyi haber geleceğini ve  2020-2021 futbol sezonunda BAL’a devam ederek iyi bir takım olacaklarını belirterek bazı dersler çıkardıklarını söyledi. Beyköy Belediyespor’un kümede kalması halinde Beyköy Belediye Başkanı Osman Kılıç’ın Beyköy Belediyespor’a nasıl bir destek çıkacağı ise bilinmiyor.

DÜŞME OLMAZSA

Bölgesel Amatör Kümede düşme olmazsa 2020-2021 futbol sezonunda Düzce ili üç takım ile temsil edilecek. 2020-2021 futbol sezonunda sıralamada hangi takım az puan toplarsa küme düşecek ve sıralamada 1. olan takım BAL’da kalırken 2. olan takım Düzce şampiyonu ile play out maçı oynayacak.