Nurettin Zafer Stadı'nda 23.hafta maçında Bahçeköyspor Akçakocaspor müsabakası oynandı. Maçın birinci dakikasından doksanıncı dakikasına kadar üstünlük Akçakocaspor'daydı. İlk yarı Mustafa ve Furkan golü ile 2-0 önde kapatan Akçakocaspor ikinci yarı yine rakibinden üstündü Mustafa, Cüneyt, Öner ve Soner'in golleri ile müsabakayı 6-0 kazandı.

Akçakocaspor haftaya oynayacağı maçı kazanırsa şampiyonluk turu atacak. Son üç haftaya girildiğinden Akçakocaspor rakibi Çilimli Belediyespor'dan üç puan önde ve ikili avarajda üstün. Son haftayı bay olarak geçecek olan Akçakocaspor gelecek maçı yendiği takdirde şampiyonluğunu ilan edecek. Akçakocaspor şampiyon olursa Düzcespor'u bekleyecek. Düzcespor 3.lige çıktığı taktirde Akçakocaspor Bölgesel Amatör Lig'e direkt çıkacak. Eğer Düzcespor şampiyon olamazsa Akçakocaspor Beyköy Belediyespor'la play-out oynayacak.

Akçakocaspor 23 müsabakada 19 galibayet 3 beraberlik 1 mağlubiyet 60 puana sahip. Attığı 73 gole karşılık kelesinde 15 gol gördü. Bahçeköyspor bir köy takımı olarak bütçeleri kısıtlı. Köyün kendi gençleri ile oynuyorlar. Düzce Süper Amatörde kalmayı başardılar.

Haber:Y.SEVER