İlçenin Takımlarından Öz Balatlı, süper spor amatör liginden maddi imkansızlık nedeniyle çekilirken; ilçenin adını taşıyan Akçakocaspor tüm otopark paralarını aldığı halde Süper Amatör de bile rakibini 90 +'da attığı gol ile zorlanarak yendi.

Akçakoca Şehir stadında oynanan karşılaşma saat 15.00 da başladı. Karşılaşmayı Akçakoca Belediye Başkan yardımcıları Suat Madenci ve Ali Direk izlediler,.

Her iki takımın kontrollü oynadığı karşılaşmada, Akçakocasporun biraz daha etkin olduğu görülse de oynanan futbol vasatın üstüne çıkamadı.
Maçın ilk yarısında, Akçakocaspor oyuncusu Mert’in atağını önlemeye çalışan Gölyakalı oyuncu 35. dk. kendi kalesine bir gol atarak  Akçakocaspor’u 1-0 öne geçirirken ilk yarı sonucu da bu skorla bitti.

İkinci yarıda da tarafların birbirine üstünlük sağlayamadığı, cılız ataklarla gol arayışlarına girmesi şekilden sürerken, Gölyakaspor 65. dakikada geliştirdiği bir kontra atakta beraberliği sağladı:1-1

Maç bu sonuçla bitti denirken, 90+ 4’te emektar golcü Coşkun sahneye çıktı ve durumu 2-1 yapan gölü attı. Maç bu sonuçla tamamlandı.


Spor Servisi