Düzce U14 Ligini şampiyon olarak tamamlayarak ilimizi U14 Türkiye Şampiyonasında temsil etme hakkı kazanan Akçakocaspor U14, Eskişehir’de mücadele ettiği 1.Kademe ilk maçında rakibi Afjet Afyonspor’a acımadı. Temsilcimiz, karşılaşmayı maçın ilk 25 dakikasında bulduğu 4 golle kazandı.                          

Müsabakaya fırtına gibi başlayan Akçakocaspor U14 5. dakikada Ahmet ile 1-0 öne geçti. Golden sonra ataklarını sürdüren Akçakocaspor 10.dakikada Fatih, 17.dakikada Faruk ve 24.dakikada sahanın en iyilerinden Ahmet ikinci golü ile durumu 4-0 yaptı. İlk yarıda başka gol olmayınca devre 4-0 sona erdi.

İkinci yarı Akçakocaspor U14’ün kontrolündeydi. Oyunu yavaşlatarak kendini fazla yormayan temsilcimiz, rakibine gol fırsatı vermeyerek müsabakadan 4-0 galip ayrılmayı bildi. Grubun bir diğer maçında Akçakocaspor’un rakipleri Konya Telekom ile Kütahya Termik 2-2 berabere kaldı. Eskişehir’de oynanan şampiyonada 4 takımın olduğu grup, lig usulü oynanan maçların ardından en fazla puan alan takım bir üst tura çıkacak.

Maçtan sonra Haber Merkezimize açıklamalarda bulunan Akçakocaspor A takım Teknik Sorumlusu Selahattin Bal iyi oynadıklarını belirterek “Oyuncuları kutluyorum. Diğer maçı seyrettim. Rakip oyuncuların fizik yapıları 19-20 yaşında bir genç kadar vardı. Oynayacağımız iki müsabaka daha var. şu anda 3 puan ile lider durumdayız. Son iki maçta alacağımız puanların bizi nereye götürecek kestirmek zor. Buradan başarılı şekilde ayrılmayı temenni ediyoruz” dedi.

Akçakocaspor bugün saat 16.00’da Kütahya Termik’le yarın saat 11.00’da ise Konya Telekom’la karşılaşacak.

Spor servisi