Düzcespor Teknik Sorumlusu Ekrem Al, geçtiğimiz Cumartesi günü  deplasmanda Maltepespor’la oynanan maçla ilgili düşüncelerini Mustafa Yıldırım’ın hazırlayıp sunduğu Sportmence programında dile getirdi. Takımın savunma kısmında yaşanan sorunlara değinerek açıklamalarına başlayan Ekrem Al, “Umut, sezonu sakatlığı yüzünden kapattı. Gökhan Caba‘nın cezası nedeniyle Maltepe maçında oynayamadı. Bu gelişmeler bizi başka arayışlara yöneltti. Savunmada stoper bölgesinde oynamayan Zihni'nin bu bölgeye çektik. Zihni’nin yanında Ömer'in oynamasını hafta içi çalışarak giderdik. bu ikili arakadaşları ile iyi oynadı.Rakibe pozisyon vermeden oynadık“ dedi.


Al, Maltepespor’un oyun planında yer alan uzun toplarla oynama düşüncesine karşı tedbir aldıklarını belirterek “Rakibe hiç pozisyon vermedik. Kaptığımız toplarla iyi çıkış yapmamıza rağmen final paslarında başarısız olduk.“ Şeklinde konuştu.

Düzce Teknik Direktörü Ekrem Al oyunda üstün olan tarafın kendileri olduğunu ve yenememelerine rağmen kaybetmemenin de avantajını vurgulayarak “Yenseydik daha iyi olacaktı ama alınan bir puanda iyi oldu. İçerde ve dışarda yenilmedik. bu oyunculara güven veriyor. Altay maçında taraftara çok ihtiyaç duyuyoruz. Müsabakayı mutlaka kazanmamız gerekiyor. Üç puan bizim adımıza çok iyi olacak“ dedi.

SPOR SERVİSİ