Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü sporcuların gelişmesini hızlandırmak amacıyla alt yapıyı güçlendiriyor. İldeki ve ilçelerdeki salonlar halka açılırken her ilçeye futbol sahası yapılarak alt yapının güçlendirilmesi sağlanıyor. Masa tenisi branşında ise sporcunun el ve ayak becerilerini kuvvetlendirecek robot alınarak Düzce’nin masa tenisinde iddialı bir konuma gelmesi amaçlanıyor. 18 Temmuz tribünü spor salonlarında gerçekleştirilen antrenmanlarda kullanılan robot ile eksik yönlerini keşfeden sporcular, bu yönlerini geliştirmek için çalışmalarını sürdürüyor.


Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Masa Tenisi Antrenörü Sezgin Kardüz, “ Alınan robot ile artık çocuklarımız partner istemeden çalışmalarını yapabiliyor. İstediğimiz nokta istediğimiz sıklıkta ve sayıda top atabiliyoruz. Böylece çocuklarımız da eksik alanlarını kapatabiliyor. Düzenli bir şekilde çalışmalarımızı yaparak robotun da desteği ile masa tenisinde iddialı bir konuma geleceğimizden şüphemiz yok” ifadelerinde bulundu.


Her geçen gün artan sporcu sayısı ve alt yapıya verilen önemle gelecek vaat eden spor dallarından biri olan masa tenisinde sporcularımız 22-25 Mart 2014 tarihinde Yıldızlar Türkiye Şampiyonasında ferdi ve çiftlerde ilimizi temsil edecek.