Pazartesi akşamları Öncü TV’de ekrana gelen Sportmence Programı’nın spor yorumcusu Fahrettin Yıldırım maçların ötelenmesinin Düzcespor açısından iyi olmadığını Düzcespor'un tam bir ritim yakaladığını ve   çok iyi bir çıkış yakaladığını söyledi. Yıldırım Düzcespor'un hem şehir hem de yönetim ve oyuncular ile iyi bir birlik beraberlik yakaladığını şehrin havaya girdiğini bayrakların asıldığını Düzcespor'un şampiyonluk havasına girdiğini belirtirken  “bu yüzden keşke maçlar devam etseydi” dedi. Sportmence yorumcusu Fahrettin Yıldırım Düzcespor’un önümüzdeki yıl mutlaka alt yapıya yeni bir dizayn edilmesinin şart olduğunu Düzce ili ve ilçelerden yetenekli oyuncuları Düzcespor çatısı altında toplanmasının çok daha iyi olacağını 4-5 yıl için birçok oyuncunun Düzcespor formasını giymemesi için hiçbir neden olmadığını dile getirdi.  

"Yalnız bırakılmasın"

Spor yorumcusu Fahrettin Yıldırım Düzcespor Başkanı Gökhan Kapoğlu’nun  yalnız bırakılmaması gerektiğini ifade ederken  “Başkan Faruk Özlü Başkan Gökhan Kapoğlu'na Düzcespor'u güvenerek verdi. O zaman Başkan Kapoğluna katkı yapması gerekir güvenmesi gerekir bu olmadığı zaman Gökhan Kapoğlu nereye kadar cebinden para verecek?” dedi. Yıldırım ayrıca bütün iş insanları vekillerimiz ve Düzce Belediyesi’nin  Başkan Gökhan Kapoğlu’nu yalnız bırakmasın dedi.

"Düzcespor play-off oynayacak"

Öncü TV’de ekrana gelen Sportmence programı yorumcusu Fahrettin Yıldırım maçların oynanması halinde kesinlikle Düzcespor'un play-off oynayacağını söylerken  6 maçın 4’nün iç sahada 2'sinin deplasmanda oynaması bir avantaj derken Düzcespor ligi üçüncü bitirir dedi. Yıldırım Erzincaspor'un ligi şampiyon tamamlayacağı 2.sırada ise Serik Belediyespor'un olacağı söylerken ilk üç bu şeklide olacağını tahmin ediyorum dedi.