Düzce Gençlikspor Antrenörü Altay Kansak bir toplantısı düzenleyerek, seyirci desteğinin takımı için çok önemli olduğunu belirterek basın mensuplarından Gençlikspor hakkında daha çok haber yapmalarını istedi.

Kansak, takımda Barış’ın parmağının çıktığını ancak hemen tedavisinin yapıldığını, önemli bir sakatlık olmadığını, önümüzdeki haftanın çok önemli olduğunu belirterek, hedeflerinin ilk yarıyı ilk beşin içinde bitirmek olduğunu söyledi.

Aliağa maçını da değerlendiren Gençlikspor Antrenörü Altay Kansak, kazandıkları zaman herkesin kendileri ile birlikte olduğunu, kaybettiklerinde yanlarında kimsenin olmadığını belirterek sitem etti. Aliağa maçında kötü oynadıklarını ifade eden Kansak, bu haftaki maç ile bunu telafi edeceklerini dile getirdi.

Yöneticilerin Gençlikspor için büyük fedakarlıklar yaptıklarını söyleyen Kansak, geçen ay oyuncuların maaşlarını ödemek için yönetimin kişisel kredi kartlarından para çekerek ödeme yaptıklarını, taleplerini yöneticilerin durumunu gördüğü için gündeme getiremediğini ifade etti.

Kamu yöneticilerine de sitem eden Kansak, Düzce Valisi Ercan Topaca’nın kendisi geldi geleli takımın maçlarına gelmediğini, takımın validen maddi katkı değil manevi destek istediğini söyledi.