Düzcespor Maltepespor deplasmanından golsüz beraberlikle ayrıldı ve Bir puana razı oldu. Rakibinin on kişi kalmasını da değerlendiremek istemisine rağmen son vuruşlarda isabet sağlayamayan kırmızı lacivertliler gözünü keçiörengücü maçına çevirdi. Teknik direktör Metin Aydın, deplasmandan alınan 1 puanın altın değerinde olduğunu söyleyerek maçın genelini değerlendirdi.
İlk etap maçlarında rakibine her iki devrede de yenilen Düzcespor bu kez puan çıkarmayı başardı. Ayrıca altında ki takımlarında puan kaybetmesi Düzcespor'un yerini korumayı başarmasında etken olduğunu belirten aydın üç puan için gittiklerini ancak bir puan aldıklarını kaydetti. Maçı kazanamadıkları için alınan bir puana da sevinemediklerini ifade eden teknik direktör aydın Üç puanı çok istiyorduk.Rakibimizinde eksik kalmasını değerlendiremedik. Kenardan yaptığımız müdahelelerle oyunu dengede götürdük. Ama deplasmanda alınan 1 puan altın değerinde.Ayrıca antremanları kapalı salon ve halı sahalarda yapmamız bizim için büyük bir handikaptı. Hava koşulları ve saha şartları uygun olmadığı için kapalı alanlarda çalışmak zorunda kaldık.Buna rağmen puanlar çıkarabildik.Bu şartlarda bu şekilde puan alabildiğimize göre daha iyi ortamlarda artık deplasmandan galibiyetlerle dönebiliriz.Kapalı alanlarda ki çalışmalar yeterli değildi ve buda oyuna yansıdı. Pozitifi bir futbol oynayamadık. Yeni transferler takıma uyum sağlamaya çalışıyor ayrıca takımda eksiklikler bulunuyor. Ekstra bir çalışma ile bu eksiklikleri kapatmak istiyoruz. En kısa zamanda çok daha iyi yerlere geleceğiz.” dedi.
Önümüzdeki hafta düzcede keçiörengücüyle çok önemli bir maça çıkılacağını söyleyen aydın Keçiörengücü'nün 3 haftadır maçlarında berabere kaldığını, bu maçın Keçiörengücü içinde var olma maçı olduğunu kaydetti.Tek sıkıntılarının saha şartlarının zorluğu olduğunu belirten Aydın, çalışmak için gayret gösterdiklerini, bir aksilik olmaması halinde havalarında iyi gitmesi ile istedikleri antremanları yapabileceklerini ve sahaya Keçiörengücünü yenmek için çıkacaklarını belirtti.