“Efes Pilsen’e ilk adım” basketbol okulu hazırlıklarını sürdürüyor. 18 Temmuz spor salonunda hafta sonları yaptıkları çalışmalar ile hazırlıklarına devam eden “Efes Pilsen’e ilk adım” okulu başarılı olan bir kaç öğrenciyi Efes Pilsen’in alt yapısı için düzenlenen kampa gönderiyor.

Büyükler ve küçükler kategorisi olmak üzere toplam 50 sporcunun bulunduğu basketbol okulunda sporcular başarılı olmak ve kampa giderek Efes’in alt yapısına girebilmek için mücadele ediyor.

Ekim ayında çalışmalarına başlayan Efes Pilsen’e ilk adım okulu Ağustos ayında vereceği 1 aylık aranın ardından hazırlıklarına yeniden devam edecek.

Geçen sene yapılan Düzce seçmelerinde Küçükler kategorisinde Abdullah Karakuş katılırken büyükler kategorisinde de Ömer Erçoban kampa katılan isimler oldu. Yaklaşık yüze yakın öğrencinin bulunduğu kampta sporcular hem kamp eğitimi alıyorlar hem de tatillerini yapıyorlar.

Kamp için toplanan sporculardan bir kaç tanesi seçiliyor ve Efes Pilsen’in alt yapısında mücadele etme şansını elde ediyor.