Birinci Amatör Ligi B Grubunda ilk devreyi namağlup bitiren Gölyakaspor liderliğini sürdürürken Kurukavak maçında da 3-0 hükmen galip geldi. Haftayı maç oynamadan geçiren Gölyakaspor gelecek hafta Saçmalıpınarspor ile oynayacak. Burhaniyepsor Saçmalıpınarspor'u 2-1 yenerek zirve yarışını sürdüren takımlardan biri olurken diğer yandan da ilk devreyi üçüncü bitirdiği Lig'de ikinci sıraya yerleşti.

Burhaniyespor Konuralpsinerjispor ile karşılaşacak. Üskübüspor ise Tepeköyspor karşısında 3-0 hükmen galip olduğu karşılaşmada averajla üçüncü sıra da bulunuyor. Üskübüspor Kabalakspor ile karşılaşacak. Haftanın en farklı galibiyetini alan Sancakspor Beyörenspor'u 4-0 yenerken zirve yarışında da iddiasını devam ettirdi. Sancakspor Tepeköy ile karşılaşacağı maçta hükmen galip sayılacak.

Saçmalıpınarspor ise aldığı yenilgiyle ve rakiplerinin kazanmasıyla sıralamada beşinci sıraya kadar geriledi. Saçmalıpınarspor lider ve namağlup olan Gölyakaspor ile oynayacak Konuralpsinerjispor Kabalakspor ile 1-1 beraber kalırken aldığı mağlubiyetlerden sonra puan almanın sevincini yaşadı. Beyörenspor Sancakspor karşısında aldığı yenilgiyle mağlubiyetlerine devam ederken galibiyete yine hasret kaldı.

Beyörenspor Kurukavakspor ile olan maçında hükmen galip sayılacak Kabalakspor'da Konuralpsinerjispor karşısında alınan beraberliğe rakibi gibi alınan 1 puana sevinirken galibiyete yine hasretini sürdürdü. Kabalakspor ise Üskübüspor ile oynayacak.