Sivrikaya Sinerjispor Aydınpınarspor

 Pazar günü saat 14 00 de  Nurettin Zafer stadında oynanacak . Sivrikaya Sinerjispor Aydınpınarspor önünde maçın mutlak favorisi Aydınpınarspor takımıda çok genç koşan mücadele gücü yüksek bir takım olduğunu kanıtladı. Aydınpınarspor bu maçta nasıl taktik anlayışı ile çıkacağı bilinmiyor Sivrikaya Sinerjispor Aydınpınarspor önünde golü erken bulursa maçı kolay bir şekilde götürebilir ama müsabakada gol geç gelirse ikinci yarıda zorlanabilir. Sivriakaya Sinerjispor hücum gücü yüksek oyunculardan kurulu ligte en fazla gol atan takım olarak közüküyor. Sivrikaya Sinerjispor bu maçta yeni transferleri oynatıp oynatmayacağı maç saatinde belli olacağı öğrenildi. Spor otoriteleri bu müsabakanın  galibi  Sivrikaya Sinerjispor olacağında birleştiler.

                             Cumayeri Belediyespor Gölyakaspor

Gümüşova ilçe sahasında saat 12 00 de oynanacak Cumayeri Belediyespor Gölyakaspor müsabakası Cumayeri Belediyespor açısından çok önemli. Düşmeme mücadelesi veren Cumayeri Belediyespor bu maçtan alınacak üç puan kendisinin ligte rahat olmasını sağlayacak. Gölyakaspor ligin rahat ekiplerinden ligte genç oyunculara yer vermeye başlayan Gölyakaspor bu maçtan alacağı üç puan sürpriz sayılmaz. Cumayeri Belediyespor Gölyakaspor arasında müsabakada galibiyete yakın olan taraf Cumayeri Belediyespor olarak gözüküyor.

                            Bahçeköyspor Çilimli Belediyespor

Pazar günü Bahçeköy sahasında saat 14 00 de oynanacak Bahçeköyspor Çilimli Belediyespor arasındaki müsabaka iki takım içinde çok önemli Bahçeköyspor düşmeme mücadelesi veren bir ekip Çilimli Belediyespor ise şampiyonluk mücadelesi vereiyor. Çilimli Belediyespor her maça mutlak galibiyet için çıkmakta bu maçtada mutlak galibiyet almak için sahada yer alacak.Çilimli Belediyespor’da Bayram geçen hafta oynadığı müsabakada sakatlanarak sezonu kapatmak zorunda kaldı.Spor otoriteleri Çilimli Belediyespor’un bu maçı rahatlıkla geçeceğini söylediler.

                          Yığılcaspor- Aziziyespor

Yığılca ilçe sahasında  saat 14 00 de oynanacak Yığılcaspor Azizizyespor müsabakası iki takım içinde formaliteden öteye girmeyen bir müsabaka olacak. Yığılcaspor kendi evinde taraftar desteği ile maçın favorisi Aziziyespor ligin koşan ekiplerinden deplasmandan alacağı puan ve puanlar kendisini üst sıralara çıkması sağlayacak.

Spor servisi