Futbol Federasyonu İl Temsilcisi Bayram Ali Kubilay ve ASKF Başkanı Erdoğan Bıyık'ın da içinde bulunduğu bir grup Amatör Ev için kampanya çalışması içine girdi. Grupta bulunan Özgür Çetin, Metin Açıkgöz, ve Tuncay Koç yardım kampanyası hakkında bilgi verdi.

Tesadüf eseri konu hkkında bilgi sahibi olduğunu söyleyen Özgür Çetin, İstanbul'dan Düzce'ye gezmeye geldiğini, ASKF Başkanı Erdoğan Bıyık ile görüşme esnasında konudan haberdar olduğunu ifade etti. “ Bu konu ile ilgili ne yapabiliriz diye düşündük.” diyen Çetin, yardım kampanyası başlatma fikrinin ortaya atıldığını ifade etti. Düzce'ye sık sık geldiklerini ancak şehri yeni yeni tanıdıklarını kaydeden Çetin, Bayram Ali Kubilay'ın katkılarını da duyduklarını ekledi.Metin Açıkgöz ise, iş amaçlı olarak daha önce Düzce'ye geldiklerini, daha öncede spor adına bu tarz bağışlar yaptıklarını belirterek, dostları aracılığı ile yardımlarda bulunduklarınıda söyledi. Çetin, Açıkgöz ve Koç tarafından Amatör Evi'ne 2 bin TL.'lik bağışta bulunuldu. ASKF Başkanı Erdoğan Bıyık öncelikle yapılan bağış için teşekkür etti. Bu işe başladıklarında 1 TL. dahi olmadan yola çıktıklarını, şu anda ise bittiği gözüyle baktıklarını kayeden Bıyık, bağış konusunun sohbet esnasında gündeme geldiğini, Bayram Ali Kubilay'ın vasıtasıyla bağış yapıldığını belirtti.

Düzce halkının bu gibi faaliyetlere katılmasını beklediklerine de değinen Bıyık, “ Amatör Ev'in hayata geçmesiyle Kulüpler kiralarda sürünmeyecek. Belediye Başkanı, Vali, Gençlik ve Spor İl Müdürü sayesinde de daha iyi olacağına inanıyorum.Yardımları için teşekkür ediyorum.” dedi.