Uzun süredir yapılması konusunda girişimlerin yapıldığı Amatör Ev için bugün tapu alındı. Konuyla ilgili olarak Düzce Gençlik ve Spor Müdürlüğü'ünde yapılan basın toplantısında Korhan Öztekin ve Erdoğan Bıyık açıklamalarda bulundu. Korhan Öztekin emeği geçen ve destek olan herkese teşekkür etti. ASKF Başkanı Erdoğan Bıyık Amatör Ev ile ilgili ayrıntılı bilgi verirken, evden bütün taban birliklerine açık olduğunu belirtti. Erdoğan Bıyık '' ben her zama şunu söylüyorum, eğer spor adına bir şey yapılmışsa, bu ev ne ASKF Başkanı'nın ne bir başkasının tapulu malı değildir. Sporla yapılan her türlü spor faaliyetlerine Amatör Evimiz açıktır.

Bunla ilgili taban birlikleri başkanlarıyla konuşacağız. Gerekli yapılandırmayı yapıcağız. Benim amacım burada da herkesi bir araya toplamaktı. Orda da elimizden geldiği kadar bütün taban birliklerimizle birlikte güzel hizmetler vermeye, Düzce'nin sporunu daha ileriye götürmeye, geliştirmeye çalışacağız.'' dedi. Erdoğan Bıyık ilgilenen ve destek veren herkese, ayrıca basına da teşekkür etti.

Tapunun çıakrıldığının basına bildirilmesinin ardından, 3.Lig'e yükselme Grup şampiyonalarında emeği geçenlerede teşekür plaketi verildi. Sahaların hazırlanması, ligin en iyi şartlarda oynanması yönünde destek olan Seçkin Asuk'a ASKF Başkanı Erdoğan Bıyık tarafından plaket verildi. Ayrıca, Cumayeri'nde yapılan müsbakalarda büyük emek gösteren Şerif Ali Karanfil'e teşekkür plaketi verildi. Kaynaşlı Belediyespor Antrenör Adnan Sarıy'a ise plaketini Abdullah Özenir verdi.