Amatör Spor Kulüp Başkanı Erdoğan BIYIK ve yönetimi amatör spor haftası dolayısıyla Vali Ali İhsan Su’yu makamında ziyaret gerçekleştirdi. Ziyarette konuşan Vali Ali İhsan SU, 7'den 70'e herkese sporun sevdirilmesi, spora yönlendirilmesi, sporun bir branşıyla da olsa ilgilenmesi gerektiğini söyledi.

 

 

Amatör spor kulüplerine destek vereceğini söyleyen Ali İhsan SU; ''Spor da ki eğitim faaliyetlerini daha da yoğunlaştırarak bu hafta ki etkinliklerimizi gerçekleştirmiş olacağız. Tabi ki bu etkinlikler bu hafta içeresinde kalmayacak bütün yıl içeresinde bu faaliyetlerimiz devam edecek. Bizde Valilik olarak amatör spor kulüplerimize desteğimizi vereceğiz. Spor haftasını kutluyorum ve değerli başkana ve yönetimine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum.'' dedi

 

Ziyaret dolayısıyla açıklamada bulunan Amatör Spor Kulüp Başkanı Erdoğan Bıyık, Amatör spor haftasını Valimizin önderliğinde bu yıl geçen yıllara oranla daha iyi bir şekilde yapıldığını söyledi.

 

 

Son olarak BIYIK; ''Spor camiamızın önderi ve her zaman yanımız da olan Valimize teşekkürlerimi sunuyorum ve Hepimizin spor bayramı kutlu olsun'' dedi.

 

Haber: S.Kaşkır