Bugün Nurettin Zafer Stadı’nda oynanan maç sonunda Çilimli Belediyespor-Karaca Çobanspor maçını 2-0 kazanmayı bildi. Çilimli Belediyespor her iki yarıda Yasin ve penaltıdan Saim ile müsabakayı 2-0 kazanıp üç puanın sahibi olurken Kaynaşlı Belediyespor kendi evinde Düzce Belediyespor ile 1-1 berabere kaldı.
Düzce Belediyespor 3. dakikada Ertan ile 1-0 öne geçmeyi başardı. İkinci yarıda Kaynaşlı Belediyespor adeta Düzce Belediyespor’u kendi sahasına kapattı. Kaynaşlı Belediyespor golü ise 90. dakikada buldu. Sağ taraftan Soner’in yaptığı ortayı güzel karşılayan Doğancan’ın kafa vuruşu ile durum 1-1 oldu. Maçın uzatma bölümlerinde Düzce Belediyespor oyuncu değişikliğine gitti. Düzce Belediyespor oyuncusu Arda, sahadan yavaş çıktığı gerekçesiyle maçın hakemi tarafından sarı kart gördü. Müsabaka sırasında da kendisine sarı kart çıkan Arda’nın kırmızı kart görmesi Düzce Belediyespor kenar yönetimi tarafından tepkisle karşılandı.  
Müsabaka 1-1 biterken maç sonunda istenmeyen olaylar yaşandı. Olayları yatıştırmak için Kaynaşlı Belediyespor Teknik Sorumlusu Nihat Aydın büyük özveri gösterdi.